לחזק בקיווי: 6 קוקטיילים
טעמו רב הרבדים של הקיווי, שמתחיל במתיקות וממשיך בחמצמצות, עושה אותו מושלם ככוכב קוקטיילים פירותיים. הכירו את המרטיני, הקפיריניה והמוחיטו, כשהם שוחים בו

התכונות האלה, בנוסף להיותו מפוצץ בוויטמין C, עושות אותו מושלם לכיכוב בקוקטיילים קלים. לכבוד עונתו שעכשיו בשיאה, מגישים פירות בראשית מפסגות גליל גולן, כמה הצעות המבוססות על קקטיילים מוכרים.
החומרים:
45 מ"ל טקילה
30 מ"ל טריפל-סק
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
30 מ"ל
30 מ"ל סירופ קיווי מונין
ההכנה: מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר חשמלי עד לקבלת מרקם אחיד. מגישים בכוס מרגריטה (כוס בצורת משפך רחב).
החומרים:
1 קיווי קלוף וחתוך לקוביות
½ לימון חתוך לקוביות
45 מ"ל רום
1 כפית סוכר
15 מ"ל סירופ קיווי מונין
סודה למילוי הכוס
ההכנה: מועכים את הלימון והקיווי בכוס היי-בול. מוסיפים את הסוכר והסירופ, ממלאים בקרח כתוש כמעט עד לסוף הכוס ומוסיפים את הסודה.
החומרים:
1 קיווי קלוף וחתוך לקוביות
½ לימון חתוך לקוביות
30 מ"ל מחית קיווי
60 מ"ל קשאסה
30 מ"ל סירופ קיווי מוניון
ההכנה: מועכים את הקיווי והלימון היטב בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים, כולל הקרח הכתוש ומגישים בכוס אולד-פאשן.

החומרים:
45 מ"ל וודקה
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מחית קיווי
15 מ"ל סירופ קיווי
ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.
החומרים:
1 קיווי קלוף וחתוך לקוביות
45 מ"ל וודקה סמירנוף תפוח
45 מ"ל מחית קיווי
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל סירופ קיווי
ספרייט למילוי הכוס
ההכנה: מועכים את הקיווי בכוס היי-בול. מוסיפים את שאר המרכיבים. ממלאים בקרח כתוש עד לסוף הכוס ומציפים בספרייט.
החומרים:
45 מ"ל וודקה
30 מ"ל מחית קיווי
30 מ"ל סירופ קיווי
15 מ"ל מידורי
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
ההכנה: מנערים את כל המרכיבים היטב בשייקר עם קרח כתוש ומוזגים לכוס אולד-פאשן.