לחזק בקיווי: 6 קוקטיילים

טעמו רב הרבדים של הקיווי, שמתחיל במתיקות וממשיך בחמצמצות, עושה אותו מושלם ככוכב קוקטיילים פירותיים. הכירו את המרטיני, הקפיריניה והמוחיטו, כשהם שוחים בו

ירדן לוי | 9/11/2009 16:01 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
קולינס בניחוח תפוח וקיווי
קולינס בניחוח תפוח וקיווי צילום: יחסי ציבור
את הטעם של הקיווי מרגישים בכמה רבדים, שמתגלים בזה אחר זה. בהתחלה הוא מתוק וקצת עשבי, אחר כך נוגסים בליבתו המתוקה ובסוף מורגשת החמצמצות שעוטפת אותו. לא סתם הוא מכונה פרי גן העדן - הוא מותיר אחריו שובל של טעם, שיותר מהכול, הוא פשוט משמח.

התכונות האלה, בנוסף להיותו מפוצץ בוויטמין C, עושות אותו מושלם לכיכוב בקוקטיילים קלים. לכבוד עונתו שעכשיו בשיאה, מגישים פירות בראשית מפסגות גליל גולן, כמה הצעות המבוססות על קקטיילים מוכרים.

מרגריטה קיווי

החומרים:
45 מ"ל טקילה
30 מ"ל טריפל-סק
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
30 מ"ל

מחית קיווי
30 מ"ל סירופ קיווי מונין

ההכנה: מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר חשמלי עד לקבלת מרקם אחיד. מגישים בכוס מרגריטה (כוס בצורת משפך רחב).

מוחיטו קיווי

החומרים:
1 קיווי קלוף וחתוך לקוביות
½ לימון חתוך לקוביות
45 מ"ל רום
1 כפית סוכר
15 מ"ל סירופ קיווי מונין
סודה למילוי הכוס

ההכנה: מועכים את הלימון והקיווי בכוס היי-בול. מוסיפים את הסוכר והסירופ, ממלאים בקרח כתוש כמעט עד לסוף הכוס ומוסיפים את הסודה.

קפריניה קיווי



החומרים:
1 קיווי קלוף וחתוך לקוביות
½ לימון חתוך לקוביות
30 מ"ל מחית קיווי
60 מ"ל קשאסה
30 מ"ל סירופ קיווי מוניון

ההכנה: מועכים את הקיווי והלימון היטב בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים, כולל הקרח הכתוש ומגישים בכוס אולד-פאשן.

קפריניה קיווי
קפריניה קיווי צילום: יחסי ציבור

מרטיני קיווי

החומרים:
45 מ"ל וודקה
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מחית קיווי
15 מ"ל סירופ קיווי

ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.

Kiwi apple Collins

החומרים:
1 קיווי קלוף וחתוך לקוביות
45 מ"ל וודקה סמירנוף תפוח
45 מ"ל מחית קיווי
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל סירופ קיווי
ספרייט למילוי הכוס

ההכנה: מועכים את הקיווי בכוס היי-בול. מוסיפים את שאר המרכיבים. ממלאים בקרח כתוש עד לסוף הכוס ומציפים בספרייט.

Kiwi-lon Speciel

החומרים:
45 מ"ל וודקה
30 מ"ל מחית קיווי
30 מ"ל סירופ קיווי
15 מ"ל מידורי
30 מ"ל מיץ לימון סחוט

ההכנה: מנערים את כל המרכיבים היטב בשייקר עם קרח כתוש ומוזגים לכוס אולד-פאשן.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אלכוהול''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים