חפש מי יגהץ אותך: השף סהר רפאל ממליץ על מסעדה

איפה אוהבים השפים לאכול כשהם יוצאים מהמטבח שלהם ומחפשים מישהו שירגש אותם? השף של מסעדת כדיתא במושב תימורים, נרגע מול הים ב"אוליב ליף", במלון שרתון בתל אביב

דנה דרבינסקי | 21/6/2010 13:24 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
סהר רפאל, השף של מסעדת כדיתא במושב תימורים, ממליץ על מסעדת אוליב ליף.

סיבות לחזור: "אם לבחור במסעדה אחת שנקשרתי אליה, זו מסעדת אוליב ליף במלון שרתון בתל אביב. אני אוהב את השקט של המקום ואת העיצוב. זה מקום יוקרתי עם אוכל מקסים. צ'רלי פדידה, השף, מניח על כל שולחן במסעדה ענף זית קטן, מסביב יש זיתים בכל מיני צנצנות. אני מאד אוהב זיתים והאווירה הזאת ממש מדברת אלי.
 
צ'רלי פדידה. מפזר ענפי עץ זית על השולחנות
צ'רלי פדידה. מפזר ענפי עץ זית על השולחנות צילום: יח''צ

"המטבח פרונטלי ורואים אותו עובד. מטבח פתוח עם חלון מעיד על ניקיון. המסר הוא שאין מה להחביא ומעסיקים כאן רק עובדים מקצועיים.

"הכרתי את המסעדה  לפני כשנה, כשעשיתי שם את ההשקה לספר שהוצאתי. מאז, כשאני מגיע לתל אביב,
אני תמיד הולך לבקר באוליב ליף, מה שבדרך כלל הופך לארוחת צהריים משותפת עם השף.

יתרון נוסף של המסעדה הוא היותה קרובה לים והיתרון הגדול הוא שאין בעיות חנייה , כי כל אורח של המסעדה מקבל חנייה חינם במלון".

המנה האהובה: "יש שם מנה של שיפודי פרגית על מגהץ. כביכול מנה פשוטה אבל דרך ההגשה שלה מאוד מיוחדת. הסועד מקבל מגהץ רותח מברזל פח ישן. בתוך המגהץ יש גומה עם גחלים ומעליהם שיפודי פרגית. המנה כוללת גם מג'דרה ועגבניה צלויה".
צילום: יח''צ
שיפודי פרגית על מגהץ באוליב ליף. אם במקרה גם הגעתם עם חולצה מקומטת צילום: יח''צ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מנת השף

צילום: sxc

איפה אוכלים השפים. המלצות של מביני עניין

לכל הכתבות של מנת השף

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים