המלצת השף: צ'רלי פדידה על המסעדה במושב שמרגיעה אותו

איפה אוהבים השפים לאכול כשהם יוצאים מהמטבח שלהם ומחפשים מישהו שירגש אותם? השף של מסעדת אוליב ליף אוהב לצאת מהעיר ולנסוע למושב תימורים כדי לקבל נחת רוח אוכל טוב

nrg מעריב | 12/5/2010 10:36 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
שף צ'רלי פדידה ממסעדת אוליב ליף  בתל אביב אוהב לאכול במסעדת כדיתא במושב תימורים. להלן הנימוקים.


סיבות לחזור: המסעדה ממוקמת במושב וכבר בדרך החוויה מתחילה להרגיש רגועה ושונה מביקור במסעדה בעיר. יש שם ריחות של מקום כפרי וביתי שאני אוהב לנשום כבר בכניסה למקום. המטבח שלהם פתוח וזה תמיד יותר כובש. ככה הסועדים רואים אותך, אתה נותן להם שואו בשידור חי, ולא רק משחרר מוצר מוגמר שיוצא מתוך המטבח המרוחק.

סהר רפאל, כדיתא. הסועדים רואים איך מכינים את המנה שלהם במטבח
סהר רפאל, כדיתא. הסועדים רואים איך מכינים את המנה שלהם במטבח צילום: יח''צ


גם את העיצוב אני אוהב, בעיקר בגלל הצבעים הבהירים שמשדרים אור ויוקרתיות. שמעתי על המסעדה מסהר רפאל, השף של הממסעדה, עוד בשלב התכנון, כשהוא התחיל לבקר
בין כמה מסעדות כדי להתרשם. הוא תמיד עובד מהלב ומשקיע את כולו במסעדה. אני מעריך גם את הבעלים - דני פרץ ויפרח ארצי, שתמיד האמינו בתחום הקולינרי.


המנה שהכי אוהב:  פלאפל טלה. זאת מנה מיוחדת. פיוז'ן כזה, אני אוהב אותה כי היא שדרוג מאד מעניין, איכותי וטעים של מנה מהרחוב. גם הפרזנטציה של המנה מדהימה.

עושה לי את זה: אני שם לפחות פעם בחודש  והלוואי שהייתי יכול להגיע יותר, זה היה מוסיף לי הרבה רוגע לחיים.



צילום: דן פרץ
חציל יווני בכדיתא. צאו ולמדו: תימורים הוא מושב בדרום מישור החוף צילום: דן פרץ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מנת השף

צילום: sxc

איפה אוכלים השפים. המלצות של מביני עניין

לכל הכתבות של מנת השף

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים