שיקשוק נעים: קוקטייל קמפרי-פסיפלורה

מוש בודניק, מבעלי ה"סושיאל קלאב" וברמן מיתולוגי, מסביר ומדגים איך להכין מבחר קוקטיילים על בסיס אלכוהולי משתנה. הפעם תכינו קוקטייל על בסיס קמפרי עם פסיפלורה ותפוז

nrg מעריב | 9/4/2011 12:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: דודי ויזגאן עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: דודי ויזגאן עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: דודי ויזגאן עריכה: גלעד לוסטיג





קוקטייל קמפרי-פסיפלורה

החומרים:

2 פסיפלורות או 50 מ"ל מחית פסיפלורה
45 מ"ל קמפרי
15 מ"ל ג'ין

ההכנה:

1. מרוקנים את תוכנן של שתי פסיפלורות.
2. מוסיפים את הקמפרי והג'ין.
3. סוחטים את חצי התפוז
4.

מוסיפים הרבה קרח
5. מנערים בשייקר, מוזגים לכוס גבוהה ומקשטים עם תפוז ופסיפלורה.

- למתכון הקודם של בודניק

בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים