שיקשוק נעים: קוקטייל קמפרי-פסיפלורה
מוש בודניק, מבעלי ה"סושיאל קלאב" וברמן מיתולוגי, מסביר ומדגים איך להכין מבחר קוקטיילים על בסיס אלכוהולי משתנה. הפעם תכינו קוקטייל על בסיס קמפרי עם פסיפלורה ותפוז
קוקטייל קמפרי-פסיפלורה
החומרים:
2 פסיפלורות או 50 מ"ל מחית פסיפלורה
45 מ"ל קמפרי
15 מ"ל ג'ין
ההכנה:
1. מרוקנים את תוכנן של שתי פסיפלורות.
2. מוסיפים את הקמפרי והג'ין.
3. סוחטים את חצי התפוז
4.
מוסיפים הרבה קרח
5. מנערים בשייקר, מוזגים לכוס גבוהה ומקשטים עם תפוז ופסיפלורה.
- למתכון הקודם של בודניק
בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -
