התוספת שתופסת: מתכון לסלק כבוש

תוספת של סלק כבוש יכולה להקפיץ כל סלט לרמות שובבות ומרעננות של תענוג. האדום-אדום-חמוץ-חמוץ הזה גם הולך נהדר עם גבינות ואגוזים

nrg סגנון | 29/10/2014 12:38 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מי שעוד לא הכיר את ירק השורש המופלא הזה, הסלק, חייב להתחיל להכניס אותו לתפריט. התחלה נטולת מאמץ היא להכין סלק כבוש מבית המומחים של chefsteps.com. התוצאה משובחת ומהווה תוספת נפלאה לסלטים וגבינות. מי שאוהב חמוץ יהנה לאכול אותו גם כך. הסלק טעים עד מאוד ומלכלך בערך באותה המידה. לבשו כפפות ועבדו על משטחי פלסטיק וניילון, אתם תודו לנו אחר כך. 

עוד כותרות ב-nrg:
זהירות! מתכון לעוגיות וניל ממכרות
חם, מחמם, בום: מתכון למרק עגבניות
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
 














http://www.chefsteps.com/activities/pickled-beets

מצרכים:
סלק 1
175 גרם חומץ שמפניה
75 גרם מים
50 גרם סוכר
5 גרם מלח

אופן ההכנה:
1. חתכו את קצות הסלק וקלפו אותו.
2. בעזרת מנדולינה פרסו את הסלק לפרוסות הכי דקיקות שאפשר.
3. ערבבו את חומץ השמפניה, המים, הסוכר והמלח.
4. הניחו את הסלק הפרוס בתוך כלי ושפכו עליו את נוזל התחמיץ עד כיסוי.
5. המתינו שעה והסלק מוכן.
לאחסון יש להכניס את הסלק, עם הנוזל, למקרר.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''ממולאים וכבושים''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק