חריימה עם דיפלומה: מתכון לשבת מד"ר שקשוקה

חריפות מתונה ורוטב מושלם לטבול בו את החלה. בינו גבסו מד"ר שקשוקה מפנק אתכם במתכון לחריימה משובח

nrg סגנון | 1/1/2015 16:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
נכון שאת הדוקטורט שלו קיבל בינו גבסו על השקשוקה, אבל המתכון של החריימה שלו עשוי לזכות אותו בתואר דוקטור של כבוד. כמה פשוט ככה טעים.

כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
 
ד''ר שקשוקה
כל אחד יכול. חריימה של ד''ר שקשוקה ד''ר שקשוקה

המצרכים (לשש מנות):
3/4 כוס שמן
8 שיני
שום כתוש
2 כפות פפריקה חריפה
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כף כמון
1/2 כף קימל טחון
1/2 כף מלח
2 כוסות מים
6 פרוסות דג לוקוס (יש אפשרות גם לבורי, נסיכה או כל דג אחר שאתם אוהבים)

אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר שטוח על אש נמוכה. מוסיפים שום, פפריקה, רסק עגבניות וכוס מים.
מבשלים כ–20 על אש בינונית ומוסיפים את התבלינים וכוס מים.
מסדרים את הדגים בסיר, ומבשלים כ–15 דקות. מגישים חם.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק