ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
המצננים
שלושה קוקטיילים שיקררו לכם את הקיץ
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
מעריב
14/6/2004 14:02
קוקטייל אבסולוט וניל ותפוז
המצרכים:
40 מ"ל אבסולוט וניל
20 מ"ל קמפרי
120 מ"ל מיץ תפוזים
1 כף אבקת סוכר
 
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומגישים בכוס קוקטייל.
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...