ראשי
>
סטייליסימו
>
אוכל
> כתבה
בארכיון האתר
/images/archive/gallery/118/615.jpg
קוקטיילים צילום: יחצנות
המצננים
שלושה קוקטיילים שיקררו לכם את הקיץ
דפדף בסטייל
מעריב
14/6/2004 14:02
קוקטייל אבסולוט וניל ותפוז
המצרכים:
40 מ"ל אבסולוט וניל
20 מ"ל קמפרי
120 מ"ל מיץ תפוזים
1 כף אבקת סוכר
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומגישים בכוס קוקטייל.
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                 
22.58%
הריח בחינם
                 
8.6%
המהפכה הצרפתית
                 
8.6%
עוד...
אוכל
להצמיח כנפיים
דג בורי עם חומץ וטחינה
יאללה, תעמיסו: בואי כלה
קינואה עם גרעינים ודובדבנים מיובשים
עוד...