 |
1. מומלץ להכין את בצק הפיצה מראש - בדומה לתהליך הכנת פוקצ'ה. 2. לקבלת בצק פוקצ'ה קראנצ'י ופריך מומלץ מאוד להשתמש בחלב וביוגורט. 3. בצק פוקצ'ה מוכן ועליו רוטב ותוספות מומלץ להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות (לא להכניס לתנור קר). 4. בהכנת פיצה מומלץ להשתמש בגבינת מוצרלה (ולא גבינה צהובה "רגילה"). לקבלת ארומה של פיצריה, כדאי לפזר גבינת פרמז'ן וקשקבל מעל לתוספות. 5. רוטב פיצה מקנה לה את טעמה המיוחד. לכן, מומלץ תמיד להשתמש ברכיבים טריים בלבד להכנת הרוטב: עגבניות טריות – (עדיף מזן תמר), עשבי תיבול, שום טרי, עלי בזיליקום ועוד. 6. מומלץ מאוד לצלות/לטגן קלות את תוספות הפיצה לפני ההוספה לרוטב: פטריות טריות עם בזיליקום, פלפלים וחצילים. 7. לקבלת רוטב מתקתק, יש להוסיף לרוטב כמות שווה של מלח וסוכר. 8. לקבלת רוטב חריף, יש להוסיף רוטב טבסקו או רוטב צ'ילי חריף. 9. כל תוספת של ירק צלוי אחר, כמו פלפלים, חצילים, זוקיני, עגבניות מיובשות או בטטות, תעשה פלאים בטעמה של הפיצה שלכם. 10. חשוב תמיד בסוף האפייה להוסיף עלי ריחן טריים וקצוצים על גבי הפיצה המוכנה. הם מוסיפים טעם מושלם ובעיקר ניחוח מעורר רעב ותיאבון.
הטיפים באדיבות ברנרדו בלחוביץ, השף והבעלים של רשת "פיצה מטר"
|
 |
 |
 |
 |
|
|