 |
/images/archive/gallery/278/373.jpg פרתם סדנאות.
צילום: יחסי ציבור  |
|
|
מיוחד לפורים: כל ההילולות, התפריטים, הדילים והמשקאות של ימי החג. חובה להזמין מקום מראש |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
גבי בר חיים 23/3/2005 13:26 |
|
|
|
|
 |
חברת "פרתם - הדרכות ואירועים קולינריים" מציעה לכבוד פורים הפנינג פרטי. הרעיון: להכניס את רוח החג אל תוך מקום העבודה או הבית. בתפריט: הפנינג קולינרי בניצוחו של השף והבעליםיניב פרטוש וצוות השפים שלו, המגיעים לביתכם מחופשים, עושים שמח
ופותחים בופה של מתוקים. בין היתר, יוגשו אוזני המן ועוגות אישיות כמוס פסיפלורה, פינוק שוקולד, מוס פירות יער, וקרם ברולה. כל העוגות מוגשות בצלחות אישיות בתוספת רוטב חם. מחיר: 24שקל לאדם+מע"מ, למינימום 150 משתתפים.
לפרטים נוספים והזמנות: 03-55885183.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
לה סנטרל
|
 |
|
 |
 |
 |
|
פורים צרפתי בביסטרו לה סנטרל, בדמות ארוחת חג ב- 99 שקל לסועד. ראשונה לבחירה: פטה כבד בליווי ריבת תאנים וצנימים, מרק בצל עם קרוטונים וגבינת גאודה ופטריות שמפיניון ממולאות בגבינת צאן, ריחן טרי ואגוזים בציפוי פריך.
עיקרית לבחירה: אנטרקוט 300 גר' ברוטב דמי גלאס, כבדי עוף על מצע פירה ברוטב מרסלה, פילה דניס בשמן זית, יין ועשבי תיבול או סלט גורגונזולה עם עלי בייבי, תפוחי עץ, ופיסטוקים קלויים בווינגרט תפוז. לקינוח: אוזני המן. בנוסף, המזמינים את הארוחה יזכו בכוס יין חינם, וצוות העובדים המחופש אף יגיש קוקטיילים מיוחדים לחג.
לה סנטרל, שדרות רוטשילד 29 תל אביב. טלפון: 03-5667822.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
פטה כבד ב"לה סנטרל"
|
|
 |
 |
 |
 |
|
קוקה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
חגיגות גם בקוקה: לכבוד החג, מציעים בבר היין העדכני תפריט פורים יצירתי, הכולל חמש מנות טפאס ושתי כוסות יין. בין המנות: שרימפס בוודקה, שום וצ'ילי, כנפי בפאלו ברוטב גורגונזולה, אגרול פירות-ים, קרוקטים של עוף וקסדיה של קונפי אווז. באזור היין תוזמנו לבחור בין הסנגריה המוכנת במקום, לבין יינות דוגמת טומאסי ברדולינו קלאסיקו וטומאסי וולפוליצ'לה קלאסיקו. מחיר הארוחה: 150שקל לסועד.
קוקה, יד חרוצים , תל אביב, 03-6392292
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
מסעדת קוקה: תפריט פורים יצירתי
|
|
 |
 |
 |
 |
|
אודיאון
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מתחפשים באודיאון: ביום שישי יגיעו לשני סניפי המסעדה אמני איפור ויאפרו את כל עובדי המקום. בשבת יתרחב הסטיילינג גם לסועדים במקום, שיזכו כל אחד בסשן איפור.
אודיאון הרצליה. סדנאות 4 הרצליה פיתוח. טל': 09-9569567. אודיאון תל אביב. הארבעה 10, 03-5628868 .
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
אודיאון הרצליה
|
|
 |
 |
 |
 |
|
פסטה נובה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
משתה איטלקי בפסטה נובה. הקונספט: מנה ראשונה, עיקרית, וקינוח, שלושתן לבחירת הסועד. ראשונות לבחירה: כבד עוף ביין מרסלה ואשכולית אדומה, ברוסקטה חציל קלוי וגבינת פטה או פטריות שלמות בשמנת. עיקרית לבחירה: לזניה תרד פטריות או לזניה בולונז בליווי סלט ירוק, אנטרקוט 200 גר' ביין מרסלה, או חצי עוף צלוי ללא עצמות ממולא בשום ופטרוזיליה בליווי אנטי פסטי. בקינוחים: אוזן המן איטלקית - משולש מאפה גזר בציפוי קרם מסקרפונה באמרטו, טארט שקדים או טארט שוקולד בלגי. מחיר התענוג: 120 שקל לסועד.
Pasta Nouva, יהודה הלוי 52 תל-אביב, 03-5669967.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
מוזס
|
 |
|
 |
 |
 |
|
טריק מצחיק במוזס, לכבוד החג: כיוון שבעלי המקום עדיין לא החליטו אם הלוגו שלהם הוא כלב או חתול, הם מכריזים על כך שכל ילד שמגיע לאכול במהלך החג מחופש לחתול או לכלב, יקבל הפתעה מדליקה על חשבון הבית.
מוזס, מטבח אמריקאי עדכני. שדרות רוטשילד 35, תל אביב. טל': 5664949.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
זה כלב או חתול?
|
|
 |
 |
 |
 |
|
קונדיקיט
|
 |
|
 |
 |
 |
|
סדנאות אפיה לילדים ומשלוחי מנות ייחודיים בקונדיקיט: לכבוד פורים ייערכו בקונדיטוריה סדנאות אפיה לילדים, בהם ילמדו כיצד מכינים אזני המן במילויים שונים, עוגיות, כדורי שוקולד ועוד. בנוסף, וכמיטב המסורת של החג, אפשר להזמין מראש מבחר גדול ומגוון של משלוחי מנות במארזים שונים, הכוללים מגדנות כאוזני המן במבחר מילויים, עוגות אישיות, עוגיות, קרמבו ביתי, פחזניות ועוד. מחיר למשתתף בסדנא - 150 שקל.
קונדיקיט, קיבוץ לוחמי הגטאות. טלפון: 04-9933271.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
סדנאות אפייה
|
|
 |
 |
 |
 |
|
תהל
|
 |
|
 |
 |
 |
|
הילולת פורים בתהל: ב-24-26 בחודש, יוגשו קוקטיילים שונים במחיר 20 ש"ח, כמו גם הרוכשים שוט של סטוליצ'ניה יזכו בשוט בחרובקה, ולהיפך. במקביל, מציעים בתהל מנות באווירת החג: אוזני המן ממולאות בבשר סרטנים, וצדפות שוקולד במילוי קרם אנגלז. ובונוס: ביום ה', ערב פורים, יזכו הסועדים במופע לוהט של רקדניות בטן.
מסעדת תהל, נחלת בנימין 30, תל אביב. טלפון: 03-5168410.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |  | תהל: אוזני המן במילוי סרטנים
| |
|
|
|
|
|
|
|
|