ראשי > כלכלה > צרכנות > כתבה
בארכיון האתר
"לא עבדתי במסעדת מרטיניק"
השף אייל שני מוסיף ואומר כי היה שותף רק בהכנה של התפריט וכי אינו מוערב כיום בתפעול המסעדה
לכתבה הקודמת דפדף בכלכלה לכתבה הבאה
טל פמסון
6/6/2004 15:54
השף  אייל שני מכחיש את הפרסומים של מסעדת "מרטיניק" מקניון ארנה בהרצליה לפיהם הוא  משמש כשף המסעדה. 

שני מציין כי לפני פתיחת המסעדה הוא היה שותף להכנת התפריט של המסעדה וזהו השלב היחיד ששמו נקשר למסעדה. עוד הוא טוען כי  המסעדה ממשיכה לקשור את שמו ולהשתמש במוניטין המקצועי שלו בפרסומי המסעדה, ובכך היא יוצרת רושם מוטעה ללקוחות כי האוכל שמוגש להם הוכן על ידו.
 
התגובה של שני באה בעקבות פרסום מאמר שבו נכתב כי מסעדת מרטיניק ואייל שני מסיימים את ההתקשרות שלהם, מכיוון שהשף הפסיק להגיע למסעדה. במשך שלוש השנים האחרונות משמש שני  כשף וכיועץ הקולינרי של מסעדת "ברונו" בעזריאלי" בת"א.

תמונות
מינויים
ביטוח
דעות
נתוני בורסה
בארץ
צרכנות
שוק ההון
  מדד הגולשים
הנדל"ן לא מתקרר:...
                  34.64%
לא מורידים את...
                  11.8%
"אנחנו נשתה קולה"
                  9.65%
עוד...

צרכנות
מגהצים יותר: זינוק של 10% בסך הרכישות בכרטיסי אשראי  
תווי שי - הנחה שעולה ביוקר  
בעקבות המיתון: השי לחג מתכווץ  
עוד...