 |
המאבק על מיגור השומן המוקשה ממוצרי מזון ממשיך ומתרחב למוצרי המזון הקפואים. חברת מעדנות הכריזה כי תשדרג את כל מוצרי המאפה הקפואים מתוצרתה למוצרים המכילים פחות מ-1% שומן טרנס. את שדרוג מוצרי החברה, שחל היום בבורקסים מסוגים שונים ובחלק מהמאפים המתוקים, מתכוונת החברה לבצע את השינוי גם בקטגוריית הפיצות הקפואות.
גם חברת זוגלובק השיקה אתמול סדרת מוצרים חדשה נטולת שומנים מוקשים, הכוללת בורקס גבינה, בורקס תפוחי אדמה, ג'חנון, מלוואח ובצק עלים. הסדרות של שתי החברות ישווקו מעתה עם תווית סימון חדשה, שתציין את השינוי שחל במוצרים.
רשות המזון והתרופות האמריקנית (ה-FDA) החליטה על חובת ציון תכולת חומצות הטרנס באופן בולט על מוצרי המזון החל בינואר 2006.
|
 |
 |
 |
 |
|
|