ראשי > כלכלה > צרכנות > כתבה
בארכיון האתר
מעדנות וזוגלובק נאבקות בשומן הטרנס באמצעות מוצרים חדשים
רשות המזון והתרופות האמריקנית (ה-FDA) החליטה על חובת ציון תכולת חומצות הטרנס באופן בולט על מוצרי המזון החל בינואר 2006
לכתבה הקודמת דפדף בכלכלה לכתבה הבאה
נורית קדוש
10/5/2005 9:25
המאבק על מיגור השומן המוקשה ממוצרי מזון ממשיך ומתרחב למוצרי המזון הקפואים.
חברת מעדנות הכריזה כי תשדרג את כל מוצרי המאפה הקפואים מתוצרתה למוצרים המכילים פחות מ-1% שומן טרנס. את שדרוג מוצרי החברה, שחל היום בבורקסים מסוגים שונים ובחלק מהמאפים המתוקים, מתכוונת החברה לבצע את השינוי גם בקטגוריית הפיצות הקפואות.

גם חברת זוגלובק השיקה אתמול סדרת מוצרים חדשה נטולת שומנים מוקשים, הכוללת בורקס גבינה, בורקס תפוחי אדמה, ג'חנון, מלוואח ובצק עלים. הסדרות של שתי החברות ישווקו מעתה עם תווית סימון חדשה, שתציין את השינוי שחל במוצרים.

רשות המזון והתרופות האמריקנית (ה-FDA) החליטה על חובת ציון תכולת חומצות הטרנס באופן בולט על מוצרי המזון החל בינואר 2006.
תמונות
מינויים
ביטוח
דעות
נתוני בורסה
בארץ
צרכנות
שוק ההון
  מדד הגולשים
הנדל"ן לא מתקרר:...
                  34.64%
לא מורידים את...
                  11.8%
"אנחנו נשתה קולה"
                  9.65%
עוד...

צרכנות
מגהצים יותר: זינוק של 10% בסך הרכישות בכרטיסי אשראי  
תווי שי - הנחה שעולה ביוקר  
בעקבות המיתון: השי לחג מתכווץ  
עוד...