נצלו את יום העצמאות למנגל
אחרי האורז, העופות ושאר מוצרי היסוד - מחירי הנקניקיות וההמבורגרים יעלו בכ-15% אחרי החג
על הסטייקים אתם כבר משלמים יותר - מחירי בשר הבקר הקפוא עלו בימים האחרונים ב-20%.
מנכ"ל טירת צבי, משה כהן, אישר את הדברים ומסר כי לנוכח העלאת מחירי בשר הבקר והעוף בשבועות האחרונים, אין מנוס אלא להעלות גם את מחירי הבשר המעובד, "לא ברור אם מיד אחרי יום העצמאות, אבל בטוח שבתקופה הקרובה שלאחריו", אמר כהן.
גם ביחיעם אישרו גורמים בכירים כי צפויה התייקרות של המוצרים הנ"ל, בשל עליית מחירי הבקר והעוף: "מחיר בשר הבקר הקפוא המיובא התייקר בימים האחרונים ב-20%, והמשחטות העלו את מחירי העוף הטרי לפני חודשייםבכ-20%; גם חומרי גלם אחרים, כמו שמן, תבלינים - מתייקרים, ואין ברירה אלא לייקר את המוצרים", אמרו אותם גורמים.