הצרכנייה: חרדל
והיום: דרך היוצרים משיקה חרדל ליים דבש; החרדל חריף עוקצני ויש בו קצת מתיקות שבקושי מורגשת; המחיר קצת יקר בהשוואה לחרדל רגיל
מה: חב' דרך היוצרים משיקה חרדל ליים דבש. חרדל הליים הוא חריף, מתקתק ומתוחכם שמתאים כממרח לכריכים, לצד צלי, אומצה, נקניקים, נקניקיות או בשרים קרים. הוא מתאים גם כבסיס לרטבים ווינגרטיים והוא הולך נפלא במיוחד עם סלמון. רכיבים: חרדל, ליים, דבש, חומץ ומלח ים. ללא כולסטרול.
למה: ניסינו את החרדל עם נקניקיה, בסנדוויץ ועם בשר. החרדל חריף, עוקצני, יש בו קצת מתיקות שבקושי מורגשת ואת הליים בכלל לא מרגישים. עוד קצת מהמתוק והחמוץ הנוספים
ויכול היה להיות פה משהו שווה. בנוסף המחיר יקר לעומת חרדל פשוט (11 שקל ל-550 גרם) ואף לעומת חרדל דיז'ון תוצרת חוץ (שעולה 16 שקל ל-380 גרם).
כמה: 25 שקל ל-200 מ"ל
איפה: להשיג במעדניות מובחרות, ובסניפים מרכזיים של עדן טבע מרקט.
ציון: 6.5

חרדל של דרך היוצרים. חריף ועקצני.
צילום: יחצ.
