סברינה אהובתי: מתכון לעוגת סברינה

גלית רודריגז אופה עוגת סברינה רעננה וקלה להכנה עם ריבת תות וקרם מתוק שתזכה אתכם בחיוך אוהב מהקטנטנים

גלית רודריגז | 30/9/2011 7:05 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
עוגת סברינה.
עוגת סברינה. יחצ

החומרים:

לעוגה:

1 כוס קמח רגיל
1 א. אפייה
1/2 כוס סוכר
1 יוגורט/ שמנת חמוצה
2 ביצים

לציפוי:

3/4 כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2-1/4  בקבוקון של תמצית רום
4 כפות ריבת תות

לקרם:

1 שמנת מתוקה
4 כפות סוכר

ההכנה:

1. הכנת העוגה: מקציפים את הביצים עם הסוכר ליצירת קצף אוורירי. מוסיפים בהדרגה את
את שאר החומרים, מערבבים ומסיימים את הפעולה במיקסר. (לא מערבבים זמן רב, אחרת העוגה תהפוך קשה).
2. משמנים תבנית ושופכים לתוכה את הבלילה, אופים כ-20 דקות בחום 150-160 עד שהעוגה מזהיבה והקיסם יוצא יבש.
3. אחרי שהעוגה מוכנה מרטיבים
אותה עם 3/4 כוס מים מהברז.
4. הכנת הציפוי: מרתיחים בסיר את המים, הסוכר והרום. אחרי הרתיחה שופכים על העוגה.
5. מורחים על העוגה 4 כפות ריבת תות. ניתן להמיס מעט את הריבה במיקרו, כדי שאפשר יהיה למרוח יותר בקלות.
6. הכנת הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר. נותנים לעוגה להצטנן קצת ומורחים על העוגה.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

פייסבוק

טבורית

לקבלת מידע אודות שימור דם טבורי, מלאו פרטיכם
ונציג מקצועי של טבורית יחזור אליכם




/ /
שלח

פרטיך נשלחו בהצלחה
בזמן הקרוב נציג טבורית
יצור עימך קשר

מדורים