|
 |
נשנושי מסעדנות |
 |
|
 |
 |
חגיגות שנה ל"Ocean", סושי כפי יכולתך ב"נועה" ובר טאפאס חדש בנווה צדק |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
גבי בר חיים 29/6/2004 13:08
|
 |
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
חגיגות שנה למסעדת "Ocean - בר פירות ים". השף אלון גרינברג (אקס "פארידה") בנה תפריט קיצי וסקסי. בין המנות הראשונות: שיפודי שרימפס קייג'ון על מצע גוואקמולה, סביצ'ה סלמון עם סלט מלפפונים וג'ינג'ר וקלמארי על מצע בייבי תרד, פלפלים קלויים וגרגרי חומוס.
בעיקריות מוצעות מנות כמיקס פירות ים עם אספרגוס ופטריות יער ושיטאקי, ברוטב יין לבן ושמנת, שיפודי שרימפס וקוקי סן ז'אק בגריל ופילה דניס קריספי על מצע של פירה ואיולי פלפלים.
בנוסף, מציעה המסעדה תפריט ערב קיצי במחיר המפתה של 99 ש"ח לסועד, הכולל מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה.
Ocean - בר פירות ים. משכית 30, הרצליה פיתוח. טל': 09-9511219. שעות פתיחה: כל יום, 12:00-24:00. |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
איש הענבים
|
 |
 |
 |
 |
יולי ישראלי ב"איש הענבים": בשבוע שבין ה-2 ל-8 לחודש יתקיימו במקום מספר אירועי יין ישראלי. ב-2 ביולי, בין 12:00 ל-18:00 יתקיים במקום בית פתוח בנושא קברנה סוביניון ישראלי, במסגרתו גם תיערך טעימה לעשרה סוגי יין. מחיר השתתפות: 65 ש"ח לאדם. ב-5 ליולי יבשל במקום השף איתי שלו (אקס "ברקרולה" ו"שלו ביער") עם יין ישראלי, כשבמרכז הארוחה טלה על גראטן תפו"א, בטטות ועלי מנגולד. בשבוע זה יתקיימו גם הרצאות בנושאי יין, פגישות עם ייננים כנעמה מועלם (ליקב "דלתון") דורון רבאון (ליקב "עמק האלה") ועוד.
איש הענבים. מזל שור 9, יפו. טל' לבירורים והזמנות: 03-5180533. |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
נועה
|
 |
 |
 |
 |
אכול סושי כפי יכולתך: בנועה, הביסטרו של ניר צוק מציעים בכל יום שישי במהלך חודש יולי ומהשעה 19:00, סושי ללא הגבלה ב-99 ש"ח לסועד.
נועה, ביסטרו. הצורפים 14, יפו. טל': 03-5189720 פתוח: כל יום, 9:00-על"א. |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
Open Bar
|
 |
 |
 |
 |
באר טאפאס חדש בנווה צדק: ה"Open Bar" ממוקם ברחבת סוזן דלל ומציע עוד אופציית התמנגלות לבלייני המתחם. תפריט האלכוהול עשיר וכולל קוקטיילים ומבחר בירות מהחבית (מהמקום בחרו לציין את "וויינשטפן" הגרמנית). את תפריט הטאפאס הרכיב השף אבי שקרל ממסעדת "בליני", שמתחייב על מנות ספרדיות עם טוויסטים ים תיכוניים.
בין המנות המוצעות בתפריט: קבבוני בקר על מצע טחינה אדומה וירוקה (24 ש"ח); אלבונדיגז בלקני - תבשיל קציצות בשר וחצילים (29 ש"ח); סלט ראשי קלמרי על מצע עלי ריגולה וסלק מוחמץ (26 ש"ח);ודיל מבטיח בשם הקשר הרוסי צרפתי - נקניק בשר צרפתי בליווי צ'ייסר וודקה קפואה (19 ש"ח).
Open Bar. מרכז רחבת סוזן דלל. טל': 5172035. שעות פתיחה: ב'-ה' - 19:00 עד 01:00. |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
אייסברג
|
 |
 |
 |
 |
ליין חדש בגלידריית הבוטיק אייסברג: מבין המנות המוצעות אפשר למצוא את סוויט גרייסי, הממזגת מוס שוקולד לבן וגלידת שוקולד המוגשים בתוך בצק פריך; פיץ' מלבה - אפרסקים בקרמל וגלידת טופי על קרוקונט קוקוס; ומנת טעימות למתלבטים, הכוללת שישה סוגי גלידות וסורבטים לבחירה.
אייסברג. בן יהודה 108, תל אביב. טל': 52225025. |  |  |  |  | |
|