האותיות הרזות: שניצל דק דק פריך (מאמא עוף)
בהשוואה לשניצל רגיל, השניצל הדק מכיל הרבה שומן (15%) וקלוריות (265 ל-100 גרם). המדור שמפשפש באותיות הקטנות שעל האריזות
"לזכותו, הוא עשוי מחזה עוף שלם ולא מבשר עוף מעובד, והוא אינו מכיל חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטמט. בנוסף לכך, הוא מכיל פחות נתרן (מלח) ממוצרים דומים אחרים.

שניצל דק דק של מאמא עוף
"למרות תכולת השומן הגבוהה יחסית ,(15%) רוב השומן מגיע משמן צמחי (לא מצוין איזה סוג) ומעט מאוד הוא שומן רווי .(3%) השניצל אינו מכיל שומן טרנס, מה שמהווה יתרון נוסף.
"בהשוואה למוצרים אחרים מהסדרה, השניצל הדק מכיל כמות גבוהה יותר של שומן וקלוריות. המשמעות היא שאם בוחרים לאכול את השניצל הדק במקום שניצל רגיל מהסדרה, זה 'עולה' בעוד 50-70 קק"ל ל-100 גרם (בשניצל הדק 265 קק"ל, לעומת 195-210 בשניצלים האחרים.( מובן שהאפשרות הדיאטטית והבריאה יותר היא חזה עוף ללא ציפוי, שמכיל כמחצית מכמות הקלוריות וכחמישית מכמות השומן שקיימת בשניצל הדק.
בשורה התחתונה: שניצל שמכיל כמות גבוהה יחסית של שומן וקלוריות ומתאים בעיקר למי שאוהב את הטעם.