אנשים רזים: מי אתם? ולמה אתם כאלה?
איך זה ייתכן שאנשים רזים אוכלים הכול אבל נשארים צנומים? למה אנו אוכלים תמיד אותו מאכל משמין ומפתחים כלפיו אובססיה? ולמה כל הדיאטות משפיעות רק לטווח קצר ומרביתנו חוזרים למשקל היתר?
אחת הבעיות המרכזיות בעניין הדיאטות היא חוסר ההבנה שלנו לגבי הסיבות והגורמים שבגללם אנו אוכלים מעל

שירה וסרמן
דרך הייסורים שעברה, היא בנתה מתודה ושיטה שלמה למי שרוצה ללכת בעקבותיה. וסרמן השיקה את השיטה "חצי שירה" והסבירה: "ברגע שמתיידדים עם האוכל – יורדים במשקל. אני אוכלת שתי קוביות שוקולד כשמתחשק לי מתוק. ויתרתי על חבילות שלמות בבת אחת. זה קרה לי מתוך ההבנה שחבילת שוקולד היא לא אויב . אפשר ללמוד לאכול פחות. זה מין כישור שאפשר לרכוש אותו. כאשר אתה לומד לאכול פחות, יותר קל לצמצם גם בהמשך. ניתן ללמד את הגוף שהכמות החדשה מספיקה לו, האמת שזה לגמרי נכון. הכול מתחיל בראש, חייבים לעבוד על החשיבה לפני שישר רצים לקצץ מהתפריט".
תני דוגמה פרקטית.
"אפשר להתחיל מצעד פשוט. להזמין מנה אחת גדולה ולא ארבע מנות שכוללות ראשונות ועיקריות. כמו בכל
איפה ניתן לשמוע יותר?
"יש סדנאות, סמינרים, מפגשים מקצועיים בתחום. למשל, יש את סדנת "להפוך לרזה בגוף ובנפש", שתתקיים ב-24 ביולי. מדובר בסדנה בת שלוש שעות ברמת אביב שבה יינתנו כלים ליישום מיידי - טיפים וכלים לצרכנות נכונה בסופרמרקט, לישיבה במסעדות ולאורח החיים המודרני, כולל טיפים לבישול בריא יותר".
הכתבה מאת "חצי שירה". לפרטים והרשמה לחצו כאן.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg