ראשי » חליפה עסקית

לאכול מחוץ לעיר הגדולה?

חרשתם את המסעדות התל אביביות וחשקה נפשכם למצוא הפתעה מרעננת מחוץ לעיר? ביסטרו פריזאי מפנק ומעודן צץ במתחם "עזריאלי" החדש בחולון

בשיתוף עם ''חליפה עסקית'' | 14/7/2014 11:29 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
עכברי המסעדות שבינינו כבר חרשו בתל אביב את כל הרשימה החשובה: מול ים, רפאל, טאיזו, טוטו, שילה, אדורה, שיין אנד שארפ, סושיאל קלאב, דיקסי, מיט בר, יפו-ת"א, טפאו, אונמי ואחרות. לפעמים בא לנו לגלות משהו חדש ומרענן מחוץ לעיר. אבל קשה לדעת לאן בדיוק לצאת.

"מסעדות 'ביסטרו' כבשו את תל אביב ומציעות מאכלי שף טריים, טעימים ומתאימים לכל כיס", מסביר שמואל 
פפרדלה סלמון
פפרדלה סלמון 
מרקוס, מנכ"ל חברת "רסטוטל", שמקימה ומייעצת לעשרות מסעדות ומתחמי מזון בשנה. "חולון הצטרפה לאחרונה למעגל הערים שייהנו מהבשורה הרותחת. מסעדת ביסטרו-בר חדשה ומוקפדת תגיש לחולונים מאכלי שף עם מעדנים ממאפייה-בית קפה צרפתי צמוד".

על מה מדובר?

"השבוע הסתובבתי במספר אזורים שמציעים קולינריה מעניינת בארץ, והופתעתי לגלות את "אספרסו בר - בסיטרו" במתחם 'עזריאלי בחולון', שמשלב מתחם בילוי ומרכז עסקים שוקק שנחנך לאחרונה באזור התעשייה המתפתח. המתחם כולל ארבעה מגדלי משרדים המאכלסים חברות הייטק ובעלי מקצועות חופשיים, לצד פארק אורבני במרכז המוקף במותגים קולינריים תל אביביים מובהקים".

סניף "אספרסו בר - ביסטרו" מתפרס על שטח של 350 מ"ר, עם דק רחב ידיים הצמוד לו, וצופה על הפארק. בהקמת הסניף ומיתוגו הושקעו כ-3.5 מיליון שקל. המקום יפעל שבעה ימים בשבוע, מהשעה 7:00 בבוקר ועד אחרון הסועדים.

המסעדה מחולקת לבית קפה ומאפייה פרונטליים, הפונים לפארק, עם חלון הצופה על ה"בייקרי" - שם נאפים 
הלחמים והמאפים הטריים על המקום. בבית הקפה יוגשו מאפים, כריכים וסלטים בהגשה עצמית עבור עובדי ה"היי-טק" הממהרים.

החלק הפנימי של "אספרסו בר - ביסטרו" מתוכנן כמסעדת ביסטרו אותנטית, עם בר ישיבה מסיבי, ספת ישיבה ארוכה מעור ושולחנות כבדים.,המסעדה מציעה תפריט ביסטרו מדויק ומגוון, המותאם לשעות היום והלילה עם הגשה לשולחן. התפריט מחולק לתפריט בוקר - כולל עסקיות, ארוחות בוקר, תפריט צהריים וערב, הבנוי כתפריט ביסטרו קלאסי.

על התפריט המשובח והחדשני ממונה שף עם רזומה מרשים - עידו לב, שף רשת אספרסו בר, שבעבר ניהל המטבחים במסעדות מובילות בישראל: ביג מאמא, סו שף במסעדת מול ים, קופי בר, מרתה, הרברט סמואל.
מרקוס ממליץ על מנות מיוחדות כגון קרם חצילים שרופים בטחינה, ברוסקטות סלמון, כריכי "דלי" בשריים, מחבת פירות ים לוהט, סטייק אנטריקוט, שניצל פריזאי פריך עם צ'יפס  או המבורגר בשר טחון במקום. את מנות הביסטרו מלווה תפריט רחב של יינות, בירות בוטיק וקוקטיילים מרעננים.

הכתבה מאת קבוצת אספרסו בר. לפרטים לחצו כאן.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''חליפה עסקית''

כותרות קודמות
כותרות נוספות