מתכון: עוגת סילאן בחושה

לכבוד תחילת עונת גדיד התמרים, מציעים בחצר כנרת מתכון לעוגה עשירה בסילאן, שבין הויטמינים והמינרלים המצויים בו בשפע, יש גם סידן, ברזל ואשלגן

nrg מעריב | 7/8/2008 12:25 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
עוגת סילאן
עוגת סילאן צילום: יחסי ציבור
עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון

חומרים:

2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס סילאן של
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
½  כוס שמן
1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:

לחמם תנור מראש לחום בינוני
º150. בקערת מערבל להכניס את החומרים לפי הסדר הרשום מעלה. לאפות בתבנית משומנת ומקומחת היטב בין בין 40-35 דקות. להוציא מהתבנית, למרוח מעל סילאן, ולפזר מעל שקדים קלופים פרוסים.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים