קציצות חוביזה
מתכון של השף דוח'ול ספאדי

קציצות חוביזה צילום: ואלרי איגנטייב
2 בצלים קצוצים דק-דק
1/2 1 ק"ג עלי חוביזה ללא גבעולים, שטופים וקצוצים
2 ביצים
פלפל שחור טרי גרוס, ומלח
1/2 כוס שמן זית משובח
פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוציאים ושומרים.
2. לאותה מחבת מוסיפים את החוביזה ומאדים 5-4 דקות, עד שהעלים רכים. מסננים, סוחטים, קוצצים דק ומוסיפים למחבת יחד את הבצל
3. מטגנים את החוביזה
והבצל ביחד עוד כ-5 דקות בערך וממליחים.
4. מסננים את החוביזה לאחר הטיגון
5. טורפים 2 ביצים, וממליחים את הביצים.
6. מסדרים כדורים מתערובת החוביזה והבצל
7. טובלים את הכדורים בביצה ופירורי לחם ומטגנים.