קציצות חוביזה

מתכון של השף דוח'ול ספאדי

nrg מעריב | 12/1/2009 8:54 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים ל-5 מנות:
קציצות חוביזה
קציצות חוביזה צילום: ואלרי איגנטייב

2 בצלים קצוצים דק-דק
1/2 1 ק"ג עלי חוביזה ללא גבעולים, שטופים וקצוצים
2 ביצים
פלפל שחור טרי גרוס, ומלח
1/2 כוס שמן זית משובח
פירורי לחם

אופן ההכנה:
1. במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוציאים ושומרים.
2. לאותה מחבת מוסיפים את החוביזה ומאדים 5-4 דקות, עד שהעלים רכים. מסננים, סוחטים, קוצצים דק ומוסיפים למחבת יחד את הבצל

3. מטגנים את החוביזה
והבצל ביחד עוד כ-5 דקות בערך וממליחים.
4. מסננים את החוביזה לאחר הטיגון
5. טורפים 2 ביצים, וממליחים את הביצים.
6. מסדרים כדורים מתערובת החוביזה והבצל
7. טובלים את הכדורים בביצה ופירורי לחם ומטגנים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים