חוביזה קלאסית

מתכון של השף דוח'ול ספאדי

nrg מעריב | 12/1/2009 8:57 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים:
חוביזה
חוביזה צילום: ואלרי איגנטייב

1-1 1/2 קילו עלי חוביזה
4 בצלים
כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי טעם

אופן ההכנה:
1. קוצצים דק את עלי החוביזה עם הגבעולים.
2. מחממים סיר עם מים וחולטים את העלים.

3. לאחר החליטה סוחטים את העלים.
4. קוצצים את הבצל לרצועות.
5. מטגנים את רצועות הבצל במחבת חם עם שמן הזית עד שהוא מזהיב.
6. מוספים את עלי החוביזה
הסחוטים למחבת  ומטגנים כמה דקות עד שהעלים מאבדים את הנפח שלהם והם סופגים את טעמו של שמן הזית ומתמזגים עם הבצל.
7. מוספים קמצוץ מלח ופלפל לפי טעם.

מגישים חם או קר, כל איש לפי טעמו, עם לחם, ועל ידו יוגורט משובח. בתאבון!!!


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים