סביצ'ה סלק עם סלק סוכר, ראשד, גבינה של חורף, וינגרט שקדים וצ'ילי
מתכון של השף אבי קונפורטי, שהוגש במסעדת צ'ימיצ'אנגה
עם תוספות היוצרות סערת בריאות, טעמים, טקסטורות וצבעים שמבטאים את מה שאבי קונפורטי אוהב לעשות. בנוסף, הילת זוהר מתווספת למנה, אחרי וידוי של שתים עשרה נשים הטוענות כי לאחר אכילת הסלט נכנסו להריון! ראו הוזהרתם/ן!

סביצ'ה סלק צילום: יחסי ציבור
המצרכים ל-4 סועדים:
6 סלקים בינוניים רצוי סלקי סוכר
2 ליים
2 כפות סוכר
1 כפית שטוחה מלח
1כף שמן שקדים
2 חבילות ראשד
1 חבילה עלי מיקרו סלק
200 גרם גבינת עיזים חריפה מחלב של סתיו
1/2 כוס ויניגרט שקדים וצ'ילי
4 כפות שקדים קלויים
אופן ההכנה: יש לצלות את הסלקים עם כיסוי של נייר כסף בחום של 180 מעלות, עד לדרגת העשייה הרצויה (בערך 30 דקות), הסלק צריך להיות עשוי אל-דנטה. ארבעה שלקים יש לקלף ולחתוך לפלחים יפים. את שני הסלקים האחרים יש ולפרוס דק דק כמו סביצ'ה, ולהשרות במיץ של 2 ליים עם סוכר, מלח ושמן השקדים.
הגשה: במרכז צלחת גדולה יש לסדר את פלחי הסלק האפוי עליהם מעט גבינת עיזים, עלי ראשד, סביצ'ה סלק ושוב מעט גבינה עלי ראשד ושקדים קלויים. יש לבנות את הסלט, כך הסלט בנוי משכבות לא סימטריות. יש לצקת מעט מויניגרט השקדים והצ'ילי על הסלט ומסביבו.
ויניגרט שקדים וצ'ילי
100 מ"ל שמן שקדים טהור
50 מ"ל חומץ שזיפים או חומץ בלסמי אמיתי
1 צ'ילי ירוק קלוי ללא קליפה וזרעים
1 בצל שלוט קלוף
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
מעט מלח
מרסקים את כל המרכיבים בבלנדר ומסננים.