דג על מצע של גזר ותפוחי אדמה

nrg מעריב | 19/3/2009 12:54 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
הדג של משפחת קבלו
הדג של משפחת קבלו צילום: איל פריד

החומרים:

4 דגי מושט או נסיכה שלמים
צרור גדול של כוסברה טרייה
פלפל חריף או גמבה אחת, פרוסים
2 גזרים קלופים ופרוסים
תפוח אדמה

גדול, קלוף ופרוס
ראש שום שלם, קלוף ופרוס
כף מלח
כוס מים
3/4 כוס שמן קנולה או שמן זית
3 כפות פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

1.הדגים במנה הזו מתבשלים על שכבות של טעם. לכן מסדרים בסיר רחב וגדול שכבה של כוסברה (משאירים חצי מהכמות בצד), מעליה שכבה של פרוסות פלפל חריף (לפי הטעם) או גמבה, מעליהן שכבה של פרוסות תפוח אדמה וגזר, מעליהם פרוסות השום ולבסוף הדגים. מפזרים את יתר הכוסברה מעל הדגים, בוזקים את המלח ויוצקים לסיר כוס של מים.

2.מבשלים בסיר מכוסה היטב כ-40 דקות על להבה קטנה עד שנשאר רבע מכמות הנוזלים.

3.מערבבים את השמן עם הפפריקה. שופכים בהדרגה בעזרת כף את התערובת לסיר. מכסים וממשיכים לבשל על אש קטנה כ-20 דקות.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים