דג זהב: ברבוניות מטוגנות

זוהי העונה של הדג הקטן והעסיסי, והשוק מוצף בו. אלון גונן מאל-בריו מציע מתכון שמתאים כמנה ראשונה עיקרית וגם כחטיף

nrg מעריב | 4/5/2009 7:08 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
דגי ברבוניות מטוגנים עם סלט ירוק
דגי ברבוניות מטוגנים עם סלט ירוק צילום: יחסי ציבור
את הדג אפשר להגיש חם או קר , כמנה ראשונה או כמנה עיקרית עם תוספת סלט ירוק מרענן.
נחמד להגישו גם כחטיף עם בקבוק יין רוזה.

זמן הכנה עשר דקות
זמן טיגון עשר דקות

החומרים ל-4 מנות:
1 ק"ג ברבוניות נקיות מקשקשים ובטן
1 כוס קמח לבן
כף קורנפול
כפית מלח דק
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית צ'ילי
כף עלי טימין טרייים

ההכנה:
1. מכניסים את כל החומרים היבשים לקערה ומערבבים היטב.
2. מקמחים כל דג בנפרד ומנערים עודפים.
3. יוצקים
שמן רגיל במחבת גדולה ומטגנים את הדגים עד שהם מזהיבים.
4. מניחים על צלחת הגשה עם פלחי  לימון טרי.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים