הקפאה של שף: שפים מובילים רקחו טעמים לאייסברג

ארז קומרובסקי עושה גלידת תבלינים באייסברג, בהאדסון משיקים תפריט לציפורי לילה נדודות שינה, בג'ירף עושים את הבלתי ייאמן ומחדשים תפריט. חדשות המסעדות עושות חשק לעוד

רוי רגב | 13/5/2009 16:44 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
יומולדת 9 אייסברג

אייסברג
אייסברג צילום: יחסי ציבור
החודש חוגגים אנשי אייסברג את יום הולדתה התשיעי של רשת חנויות גלידת השף התל-אביבית. לכבוד האירוע התבקשו, על ידי שף הרשת עודד טומין, שישה שפים מקומיים לרקוח טעם גלידה מקורי. גלידות השף יימכרו במהלך כל החודש במחירים הרגילים של הרשת, העומדים על 79 שקל לקילו או 18 שקל למנה אישית.

הטעמים כוללים: גלידת שף ארז קומרובסקי – גלידה של שבעה תבלינים; רביבה אפל (רביב וסיליה) – קרם שמנת קרמל מלוח-מתוק; מאיר אדוני – סורבה פינה קולדה; רפי כהן – שוקולד פרלינה; מיקה שרון – סורבה טרופי בארבעה טעמים, חמוץ-מתוק-חריף-מריר; רועי סופר – מרציפן שקדים. אנחנו היינו מצרפים גם לאיזו גלידה בשרית של שף עזרא קדם, למשל.

להשיג בחנויות הרשת 

תפריט הלילה של הדסון

כנפי עוף חריפות בהאדסון
כנפי עוף חריפות בהאדסון צילום: יחסי ציבור
מסעדת השף של שף עמיר אילן משיקה בימים אלה את תפריט הלילה של המסעדה. התפריט המיועד לצעירים, יתומחר במחירים נוחים יותר ויפנה לכיוונן של מנות הבר הכוללות המבורגרים, סלופי ג'ו וסטייקים בליווי בירה.

כרגיל במסעדת הדסון, הטיפול בבשרים ימשיך להיות איכותי ויציג מנות משודרגות מהמטבח האמריקני. בין מנות התפריט, גם: סלופי ג'ו קלאסי (39 שקל); כנפי עוף (39 שקל); ה"הום פרייז" המפורסמים של הדסון (18 שקל) ומבחר בירות במחיר של 15 שקל האחת.

הברזל 27 רמת החייל מגדליאור. טל: 03-6444733

מנות חדשות בג'ירף

ג'ירף
ג'ירף צילום: יחסי ציבור
בימים אלה מציינת רשת מסעדות ג'ירף בר-מצווה ולכבוד המאורע משיקה גם 8 מנות חדשות. למרות שהכנסת מנה חדשה לתפריט הרשת הוא מחזה נדיר, מסבירים קברניטי הרשת כי כל סניף הביא עמו במהלך השנים מנה ייחודית לו, שנוצרה בהתאם לקהל המקומי.

בין המנות החדשות, שישולבו בתפריטי כל הסניפים בארץ, גם: וון טון מטוגן (21 שקל) – מוגש עם רוטב יוגורט; הקריספית החדשה (46 שקל) – אטריות שעועית ורצועות בשר בקר, מוגש עם סלט מלפפונים וסינטה סצ'ואן (46 שקל) – נתחי סינטה ברוטב מתוק חריף. אנחנו רק מבקשים שישמרו לנו על המנה החריפה בתפריט.

רשת מסעדות ג'ירף ברחבי הארץ

תפריט קיץ בלילית

מסעדת לילית הכשרה פותחת את הקיץ עם תפריט מיוחד במחיר של 120 שקל לסועד. מסעדתו של שף נועם דקרס מציעה במסגרת התפריט מנות המבוססות על חומרי גלם קיציים – למרות שבישראל לא כל כך קשה להשיג חומרים אלה גם במאי – שתכלול מנה ראשוסנה ועיקרית.

דיל זוגי בפורטרהאוס
דיל זוגי בפורטרהאוס צילום: יחסי ציבור
התפריט, שיוצע במקביל לתפריט המסעדה הרגיל וכולל מנות כמו: מרק צונן של סלק עם קוביות מלפפון ושמיר; סלט עוף קונפי עם אגסים אפויים; קוד אטלנטי עשוי במחבת ברזל עם לפת בקרמל ופונדו כרישה ופטוצ'יני כמהין עם אפונת גינה ועלים ירוקים.

בית אסיה רח' דפנה 2, תל אביב. טל: 03-6091331

פורטרהאוס זוגי בתל מונד

מסעדת פורטרהאוס מתל מונד הייתה מאז ומתמיד מסעדת בשרים נהדרת לכל מי שרוצה לצאת קצת מתל אביב (או לא לחפש חנייה לפני הארוחה). החל מה-17 במאי ולמשך חודשיים מציעה המסעדה מבצע זוגי הכולל נתח פורטרהאוס בתוספת יין במחיר של 99 שקל.

שף יוסי
אסרף, שמכיר היטב את רזי הגריל, מוסיף לארוחה הזוגית גם מגוון פתיחים משתנים כמו פטה כבד או קונפי שום. מדובר בדיל לא רע בכלל למי שמחפש נתח בשר איכותי (לבאים מובטח נתח משוייש ומיושן במקצוענות) ושלא מחפש להתעכב על תוספות מתוחכמות.

רקנאטי ביקימונו
רקנאטי ביקימונו צילום: יחסי ציבור
דרך בני דרור 8 אזה"ת תל מונד. טל: 7969666– 09



רקנאטי ביקימונו

שילוב מעניין מתרחש בימים אלה בין מנות המטבח היפני של מסעדת יאקימונו התל-אביבית ליינות הרזרב של יקבי רקנאטי. תפריט היינות, המורכב משרדונה, מרלו וקברנה סוביניון מותאם ל-12 מנות תפריט הטעימות של המסעדה.

הארוחה מוגשת במחיר של 160 שקל לסועד בכל השבוע בין השעות שש בערב לחצות טעימת היינות תעלה לכם 48 שקלים נוספים. בימי שבת יוגש התפריט החל מהשעה 12:00 בצהריים. למרות שאנחנו מעדיפים בירת אסאי ליד הסשימי שלנו יהיה מעניין לשלב לידו שרדונה איכותי.

שדרות רוטשילד 19 תל אביב. טל: 03-5175171/2

טאטי לופט עד הבית

הטייק אווי של טאטי לופט
הטייק אווי של טאטי לופט צילום: יחסי ציבור
מי שמכיר את מוצרי המאפייה המלבבים של טאטי לופט, אבל נוהג להתבאס מהמרחק שצריך לגמוע כדי להגיע אליהם, ישמח לגלות שעכשיו הם יכולים להגיע אליו. שירות ההזמנות החדש כולל תפריטי TAKE AWAY להזמנה מחנות המאפייה, מוצרי המעדנייה ומסעדת הביסטרו.

בשלב ראשון  יבוצע שירות המשלוחים מטאטי לופט ביהוד בלבד (כולל אזור התעשייה) ויכלול גם הזמנות לאירועים עסקיים או פרטיים. את מוצרי המעדנייה יש להזמין 48 שעות מראש.

טלפון להזמנות: 03-5392500



כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות

עוד ב''חדשות המסעדות''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים