בעניין האוכל: החדשות של המסעדות

השף רפי כהן מזמין אתכם להתעדכן בהגיגיו על אוכל ועל החיים בבלוג חדש, בנמל תל-אביב מתקיים פסטיבל גלידות ובמצפה הימים מחכה לסועדים ארוחה מיוחדת של שלושה שפים מובילים

רוי רגב | 22/7/2009 16:32 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תפריט קיץ בארקדיה

ארקדיה
ארקדיה צילום: יחסי ציבור
שף עזרא קדם השיק לאחרונה את תפריט הקיץ החדש של מסעדת ארקדיה הירושלמית. יחד עם שף גיא הראל, רקחו השניים תפריט המתבסס על גידולים עונתיים אותם מספקים למסעדה 25 מגדלים שונים. בין חומרי הגלם, גם: ירקות אורגניים, קוויאר מקומי, דגים אורגניים וגבינות בפאלו מחוות ביצרון. מחיר ארוחת הקיץ עומד על 330 שקלים מכובדים לסועד, אשר כוללת פתיחים, מנה ראשונה לבחירה, עיקרית וקינוח.

בין המנות, גם: מרק יוגורט קר עם מלפפוני בר; מוסר אורגני שלם צלוי על גריל עצים – מעורב ברוטב חמאת מרווה; פילה סנט פיטר צרוב עם ירקות גינה ומעט זעתר פראי וצלע בקר זוגית עם קונפי שום, מח עצם וברוסקטה.

אגריפס 10, ירושלים. טל: 02-6249138

הבלוג של רפי כהן

רפי כהן מבשל
רפי כהן מבשל צילום: רובי קסטרו
לאחרונה החל שף רפי כהן ממסעדת רפאל גם במרחב הווירטואלי. בלוג חדש של השף באכסניה של "תפוז" יאפשר לכם להציץ אל עולמו של השף.

השף יעניק לגולשים מגוון מתכונים, יארח בבלוג את צוות עובדי המסעדה וכמובן ידווח לכם מה חדש במסעדה. מומלץ למעריצים ולמציצנים. כיאה לבלוג אמיתי, השף לא יעדכן את התוכן בשעות קבועות אלא רק מתי שיחפוץ ללהג קצת על ענייני ממולאים של אימא.

הבלוג של רפי כהן

שיתוף פעולה במוסקט

מסעדת מוסקט של שף חיים טיבי תארח מחר (יום ה' – 23 ביולי) את שפים ירון קסטנבאום ועזרא קדם לשיתוף פעולה קולינרי במלון מצפה הימים. החל משעה 19:00 בערב

יגישו השלושה מגוון מנות על בסיס ירקות, פירות, דגים ובשרים. מהמסעדה נמסר כי כל אחד מהשפים יביא את סגנונו הייחודי לכדי יצירת ארוחה מגוונת אחת. 

טיבי, קסטנבאום וקדם במוסקט
טיבי, קסטנבאום וקדם במוסקט צילום: יחסי ציבור
עלות הארוחה עומדת על 250 שקל לאדם. יינות של יקבי רמת הגולן יוגשו לאורך כל הארוחה בתוספת של 50 שקלים. יש להזמין מקום מראש.

חוות הבריאות מצפה הימים. טל: 04-6994523

מעדנייה בחדר האוכל
ברוח התקופה, גם מסעדת חדר האוכל משיקה תפריט מעדנייה חדש – ממש כמו המעדנייה המצוינת של ה"באסטה". מי שיגיע למסעדה יוכל לרכוש לביתו מגוון מעדנים (7-48 שקל) של שף עמר מילר וכן מרינדות (18-35 שקל), רטבים, חמוצים (4-6 שקל) ומאפים (19-42 שקל).

סלק ממולא בחדר האוכל
סלק ממולא בחדר האוכל צילום: איתי ספיבק
את המוצרים ניתן לראות במסעדה ולקחת הביתה באריזות של 250 גרם, חצי קילו וקילו. בנוסף, ניתן להזמין טלפונית ולהגיע רק לקחת.

שדרות שאול המלך 23, תל אביב (מתחם המשכן לאומנויות הבמה). טל: 03-6966188

חדשות קיץ בקונדיטוריית חטאים מתוקים

קונדיטוריית הבוטיק חטאים מתוקים מדווחת על רענון קיצי של דברי המאפה והמתוקים. בין השדרוגים, גם שימוש בטעמי קפה, פריות ונוגט.

מוס קפוצ'ינו של חטאים מתוקים
מוס קפוצ'ינו של חטאים מתוקים צילום: יחסי ציבור
עוגיות שכבות נוגט יעלו לכם 30 שקל עבור 30 גרם,  עוגת קרדינל – שכבות מרנגים ובישקוטים עם קרם קפה ואגוזים – תעלה 46 שקל  ורולדות אישיות מתומחרות ב-10 שקל ליחידה.

רחוב שבזי 67 פינת יהושע התלמי 8, נווה צדק, תל אביב. טל: 03-5162708

פסטיבל גלידות בנמל

חברת שטראוס מזמינה אתכם לפסטיבל המגנום השנתי בנמל תל-אביב. אנשי החברה מדווחים כי באירוע הושקעו מעל למיליון שקל.

במקום יוצבו דוכנים רבים בהם ימכרו גלידות מגנום במחיר של 8 שקל ותקליטן ינגן בחלל הגדול יחד עם תזמורת קלאסית. האירוע יתקיים עד ה-27 ביולי. פתרון נהדר לילדים והורים, בתנאי שתצליחו להשתלט על כמות הגלידה שירצו לבלוס הקטנים. כניסה חינם.

שף תאכל בסימן המיתון

בימים אלה מתקיים פסטיבל שף תאכל – עד ל-29 ביולי – במגוון מסעדות ברחבי הארץ זו הפעם השמינית. במסגרת הפסטיבל תוכלו ליהנות מארוחה שלמה במחיר של 69 שקל.

קברניטי הפסטיבל מאמינים כי מדובר בפתרון אידיאלי לתקופת המיתון. בין המסעדות המשתתפות במבצע, גם: אוונגרד; קיוטו; בלק סטיר (הרצליה); לה קאזה (כפר-סבא); קויאה (קיסריה) ונורמה (כפר שמריהו). לעדכון נוסף אתם מוזמנים להכנס לאתר ROL

טירמיסו ביוגו

למרות שיוגורטיות זה הכי קיץ 2008, רשת יוגו מדווחת על מנת קינוח חדשה בשם יוגו טירמיסו. המעדן מורכב מעוגת קפה, מקפא יוגו, רוטב אספרסו וקקאו.

למרות שלא נשמע שיש כאן אלמנט דל קלוריות העניין נשמע טעים למדי. מחירו של המוצר עומד על 21 שקל. להשיג בחנויות הרשת.



כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות

עוד ב''חדשות המסעדות''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים