פינוק לשבת: משקה לאסי אלכוהולי

כשארוחת הבוקר מתאחרת, אין סיבה לא לאחד אותה עם דרינק של צהריים. בהודו מכינים את משקה הבאנג לאסי עם קורטוב של גראס - לנו יש גירסה חוקית, מרעננת ומפנקת

nrg מעריב | 20/3/2010 8:14 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בהודו הוא נעשה עם חומרים שאינם חוקיים בארץ, כגון ג'ארס מפורר או תפרחות של גראס, אבל כאן מספקת מסעדת אינדירה גרסה מותרת על פי חוק, עם אלכוהול כתחליף. היוגורט של ארוחת הבוקר, כבר בפנים.
צילום: דן פרץ
באנג לאסי. האלכוהול והיוגורט עושים בהריים שמח צילום: דן פרץ

חומרים:
60 cc רום/ וודקה/ ג'ין (לפי בחירה)
גביע יוגורט עיזים
מחית מרבע מנגו טרי
שתי טיפות תמצית מי ורדים
קורט הל טחון
קורט זעפרן שהושרה במים פושרים

אופן הכנה:
יוצקים את כל המרכיבים, למעט האלכוהול ומחית המנגו, לבלנדר.

טוחנים עד קבלת מרקם

אחיד ומוזגים לתוך גביע.

מוסיפים את האלכוהול ומחית המנגו ומערבבים היטב.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים