פינוק לשבת: משקה לאסי אלכוהולי
כשארוחת הבוקר מתאחרת, אין סיבה לא לאחד אותה עם דרינק של צהריים. בהודו מכינים את משקה הבאנג לאסי עם קורטוב של גראס - לנו יש גירסה חוקית, מרעננת ומפנקת

באנג לאסי. האלכוהול והיוגורט עושים בהריים שמח
צילום: דן פרץ
חומרים:
60 cc רום/ וודקה/ ג'ין (לפי בחירה)
גביע יוגורט עיזים
מחית מרבע מנגו טרי
שתי טיפות תמצית מי ורדים
קורט הל טחון
קורט זעפרן שהושרה במים פושרים
אופן הכנה:
יוצקים את כל המרכיבים, למעט האלכוהול ומחית המנגו, לבלנדר.
טוחנים עד קבלת מרקם
אחיד ומוזגים לתוך גביע.
מוסיפים את האלכוהול ומחית המנגו ומערבבים היטב.