שיקשוק נעים: מתכון לקוקטייל קוסמופוליטן רימונים וג'ינג'ר

מוש בודניק, מבעלי ה"סושיאל קלאב" וברמן מיתולוגי, מסביר ומדגים איך להכין מבחר קוקטיילים על בסיס אלכוהולי משתנה. הפעם תכינו קוקטייל על בסיס וודקה עם רימונים וג'ינג'ר

nrg מעריב | 29/4/2011 8:54 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: דודי ויזגאן עריכה: ערן אבירם
צילום: דודי ויזגאן עריכה: ערן אבירם
צילום: דודי ויזגאן עריכה: ערן אבירם


קוסמו רימונים וג'ינג'ר

החומרים:

אצבע שורש ג'ינג'ר
50 מ"ל וודקה (עדיף וודקה ציטרון)
20 מ"ל ליקר תפוזים איכותי
40 מ"ל מיץ רימונים
3 כפיות סוכר או 20 מ"ל מי סוכר

ההכנה:

1. כותשים אצבע ג'ינג'ר בשייקר.
2. מוזגים וודקה, ליקר תפוזים מיץ רימונים וסוכר.


3. מנערים היטב ומוזגים לכוס מרטיני צוננת.
4. מקשטים בקליפת תפוז.

למתכון הקודם בסדרה.

בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים