מריחים את סוף השבוע: ספר בישול חדש

התעסקות אובססיבית באוכל, זה בדיוק מה שמעודדים ספרי בישול, בעיקר כשהם עמוסים בשפים שונים, שלכל אחד מהם יש הרבה מה להציע. ספר חדש עושה סדר

מרמלדה | 17/2/2010 12:06 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מתכון בטוח, ארוחה בטוחה
מתכון בטוח, ארוחה בטוחה צילום: כריכת הספר
אם אתם רוצים לפתות מישהו, כדאי שתתחילו לבשל לו. אין מה לעשות: שום דבר לא משתווה ליכולת הפיתוי של האוכל. עובדה: אנחנו מתפתים לו בכל פעם מחדש (בערך כל חצי שעה). הנה, היום יום חמישי וכבר מתחילת השבוע מזמזם לנו בראש מתכון, שעד שלא נכין אותו – לא נשקוט ולא ננוח. למה? ככה. כי מרגע שראינו את צירוף המילים "צלעות טלה בתוספת קרם שורש פטרוזיליה", ידענו שבשישי בערב יהיה לנו על הצלחת מאכל שיזכיר, עד כמה שאפשר, את המנה המשגעת הזאת. וכדי להוציא לעצמנו את הדיבוק הקולינרי מהסיסטם, אין לנו ברירה אלא להפשיל שרוולים ולהתחיל לחתוך, לתבל, לקצוץ ולערבב.

לקינוח (ואנחנו יודעים את זה כבר מיום ראשון) נגיש טראפלס נענע. על המנה הראשונה אנחנו עדיין לא סגורים, אבל עוד דפדוף ב"מתכון בטוח"
– זה הספר שהכניס לנו לראש את כל הרעיונות האלה – יסגור סופית את התפריט לארוחת סוף השבוע, שתוגש לאור נרות ולצלילי ברקים ורעמים.

בספר, שמבוסס על תוכנית הטלוויזיה באותו השם, מצאנו כמעט מאה מתכונים של חמישה שפים מצוינים: ישראל אהרוני, ירון קסטנבוים, ליה שומרון (מתכוני בריאות), מיקי שמו (אפייה) ורואי גרשון (שוקולד) – מה שאומר שאפשר להרכיב ממנו ארוחה שלמה בלי להוציא את הראש מהכריכה, וזה בדיוק מה שאנחנו מתכוונים לעשות.

אנחנו שולחים מכאן תחינה נרגשת לשכנים: גם אם הריחות בחדר המדרגות יטריפו אתכם, תחזיקו את עצמכם. אל תיזכרו פתאום שלא שילמנו החודש לוועד, ותפרגנו לנו ערב שקט וטעים. אחרי הכל, מי כמוכם יודע שברוב ימות השבוע עולים מדירתנו ניחוחות של לחם משלשום. 

מחיר: מתכון בטוח, בהוצאת "פן" ו"ידיעות ספרים" - 128 שקל. להשיג בכל חנויות הספרים, וגם באתר האינטרנט.

רוצים לדעת על הדברים הכי שווים? הירשמו חינם למרמלדה- הניוזלטר היומי שיפתח לכם את הבוקר. הולך מצוין עם קפה.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים