לחם בשנקל: נשנושים וחידושים קולינריים
מי מוכר לחם טרי ואיכותי ב-2 שקלים, איזה שפים מבשלים הערב באק טו באק על גג בירושלים, ומי הקונדיטור-סלב שעושה ימי הולדת ואיפה מחליפים סירים. חדשות אוכל חמות
הקונדיטוריה התל אביבית המבטיחה, ליליות בייקרי, יוצאת בשעה שמחה של הנחות, בימים ראשון עד חמישי בין 17:00-18:00. בשעה נהדרת זו ניתן יהיה לרכוש לחם משובח שנאפה במקום ב-2 שקלים בלבד, לקבל טארט אישי במתנה ולהנות מהנחה של 20% על העוגות במקום. משתלם במיוחד. מתחם בית אסיה, רחוב ויצמן 4, תל אביב, 03-6965658.

ברשת הקונדיטוריות של האופה הטלויזיוני מיקי שמו, יוצאים בשירות חדש. עכשיו אפשר להזמין אצלם עוגות יום הולדת לילדים בצורות שקטנים אוהבים כמו דמויות של בוב ספוג, קופיקו, מיקי מאוס, ברבי, מגרש כדורגל או כדורסל, ארנב, פרפר ועוד.
הטעמים יהיו מותאמי ילדים ויהיו בהם: רוזמרי, טריקולד, פררו רושה, אופרה, מוצרט, גבינה עם פרי, דקואז, רויאל שוקולד לבן,
מחירים: עוגת יומולדת עם תמונה בקוטר 24 ס"מ - 170-150 שקלים, עוגת יומולדת עם תמונה בקוטר 18 ס"מ - 110-125 שקלים, עוגה מלבנית עם תמונה - 180-260 שקלים.

ירושלמים, הרווחתם. השף רועי ענתבי ממסעדת ה-Rooftop, מסעדת הגג של מלון ממילא ירושלים, יארח הערב, יום שני (7.6) את השף שרון כהן ממסעדת שילה בתל אביב לערב של תפריט כשר שהרכיבו השניים, שיוגש מול נופי ירושלים העתיקה.
בתפריט יהיו מנות שהרכיב רועי עם מנות שהרכיב שרון ומנות שהרכיבו השניים יחד. כל המנות יצאו בגודל אחיד של מנה עיקרית והמחירים ינועו בין 45 ל-54 שקלים.
בין המנות המעניינות שבנו השניים: טרטר דג ים עטוף בסלק עם שמן פיסטוקים ונענע ב- 45 שקלים, קרפצ'יו פילה בקר, קרם אפרסקים, בזיליקום ובלסמי ב-51 שקלים ומנת אנטריקוט עין, מח עצם וציר פטריות ב-75 שקלים. שני קינוחים מבטיחים: מילפיי שוקולד ולרונה ומקרון אספרסו ב-45 שקלים וופל אפרסקים מקורמלים וסורבה קוקוס ב- 45 שקלים.
מסעדת ה-Rooftop, מלון ממילא, המלך שלמה 11, ירושלים. 7.6, החל מ-19:00. מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון 02-5482230.

ברשת רשת חנויות נעמן יוצאים במבצע - מי שיביא אליהם סיר או מחבת מהבית, יקבל זיכוי לקניית סיר או מחבת חדשים, של מותגים מובילים. סיר ישן מקנה זיכוי של 50 שקלים ומחבת תזכה את הלקוח ב- 25 שקלים לקניית סיר חדש או מחבת חדש.
הסירים והמחבתות הישנים ייתרמו לעמותת מאיר פנים המסייעת למעוטי יכולת.
המבצע יערך בכל 31 סניפי 'נעמן' ברחבי הארץ עד סוף חודש יוני.

רשת מוצרי המטבח "SPICES SPICES כלים וטעמים" תצא בקייטנות אוכל לילדים בקיץ הקרוב. שיתקיימו בתל אביב ובסניף בילו.
כל מחזור קייטנה יתקיים מיום א' ועד יום ה' בין השעות 9:30-12:00. במהלך שבוע הקייטנה יפגשו הילדים בכל יום שף מוביל אחר ללימוד של סגנון בישול מיוחד.
רונן פילוסוף ילמד את הילדים להכין ארוחה אסיאתית, גלית ברגר תעביר סדנה של "הכול על מקל", אתי מורדו תעשה מנגל לילדים בלבד, שרון גבאי תכין עם הילדים ארוחה איטלקית חלומית, רונית פוגל תעביר איתם יום של שוקולד, אסנת איתו תכין סושי ועוד.
לכל מחזור קייטנה יהיו תכנים חדשים המיוחדים לו. הקייטנה מתאימה לגילאי 6-12.
מחיר: 699 ₪. מחיר ליום בודד על בסיס מקום פנוי 145 ₪.
הקייטנה מתקיימת בסניפי " כלים וטעמים" בתל אביב וביל"ו במועדים הבאים: מחזור א' בתאריכים 11-15/7, מחזור ב' בתאריכים 18-22/7, מחזור ג' בתאריכים 8-12/8, מחזור ד' בתאריכים 15-29/8.

לידיעת המזמינים חופשה באילת. שף פיטר הומל (41), יליד אוסטריה שהתמקם באילת לפני 20 שנה ושימש בעבר כשף מלונות רויאל ביץ' והרודס ויטאליס באילת וכיועץ קולינארי לחברת אל על, יכנס לתפקיד שף מלון הנסיכה באילת.
הומל יהיה שף "לה בל אפוק", מסעדת המלון המרכזית. הומל מסר כי הוא "שמח להצטרף לצוות של אחד המלונות האלגנטיים בעיר ומתכנן שינוי מהותי במסעדת הצרפתית ושינויים נוספים".