הדודה בוערת: מתכון לחריימה חריף אש

הצעת היום: חריימה עזת טעמים ומבע שיש לצרוך עם קנקן מים קרים, צמוד. מתכון אתגרי של מסעדת "דודה" בהוד השרון

nrg מעריב | 4/11/2010 11:48 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: חריימה, בורי
לרוטב האדום של החריימה מכניסים במסעדת "דודה" בהוד השרון פלפל שאטה, עשר שיני שום, לא פחות, פלפל חריף ופפריקה. מדובר ברוטב שמתחנן לדואט עם לחם טרי. לא מתכון לאכלנים עדינים.

צילום: יח''צ
חריימה שיש לאכול בחדר ממוזג. מסעדת ''דודה'' צילום: יח''צ
חריימה בורי עם פול ירוק

מתכון ל- 2 - 3  סועדים

מצרכים:
2 דגי בורי שהוסרו מהם הראש והזנב ונחתכו לפרוסות של 200 גרם.
3 פלפל אדום
10 שיני שום פרוסות גס
4 פלפל חריף
כף פלפל שאטה
1/2 קופסאת רסק עגבניות
1 כוס פול ירוק מבושל
1 כף כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
1 קופסא גדולה עגבניות מרוסקות
מלח
1 צרור כוסברה חתוך דק
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מטגנים במעט שמן את הפלפל האדום והפלפל החריף עד הזעה ומוסיפים את שיני השום ופלפל שאטה. לאחר טיגון קל נוסף מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את הפול,  כמון ופפריקה ועגבניות מרוסקות. ממלאים חצי מקופסת

העגבניות מים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים מלח לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
מניחים את פרוסות הדג זו לצד זו (לא מעל), מפזרים את הכוסברה ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את להבת האש לעוד 30 דקות של בישול איטי.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->