נכנס יין, יצא אלפיון: המקום בו לא תזכו לאכול עוגיית מקרון בכבד אווז

איפה שותים אוליגרכים יין ב-40 אלף שקל, במרתף אבירים מפואר. הצצה ראשונה ל"וינו סוקה" המתחם הקולינרי של האלפיון העליון. צילום: דודי ויזגאן. עריכת וידאו: תמי בנימין

רחלי רוטנר | 16/11/2010 8:13 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 


בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים