סנדוויץ' אחד ביום: ראפ סטייק פרגית צלוי
פסח חלף עבר ושוב אפשר להתענג על סנדוויץ' איכותי. והפעם: סטייק פרגית טבעוף צלוי בלימונים כבושים וזעתר, ממרח עגבניות מיובשות, בצל מטוגן ובזיליקום. את הכל מגלגלים בתוך טורטייה - וטורפים
1 מגש סטייק פרגית טבעוף
2 כפות לימונים כבושים קצוצים
1 כף עלי זעתר
1 שן שום מעוכה
3 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
לממרח עגבניות מיובשות:
1 כוס עגבניות מיובשות, מושרות במים חמים ל-10 דקות ומסוננות
1 שן שום קלופה
1/4 כוס צנוברים
1 כף חומץ
1/2 כוס שמן זית
מלח + פלפל
להגשה:
טורטייה
בצל מטוגן להזהבה
עלי בזיליקום

ראפ סטייק פרגית צלוי.
יחצ
ההכנה:
1. הכנת העוף: מניחים את הפרגיות במשרה ללילה. צולים למחרת במחבת צלייה, גריל או תנור כ-10 דקות. מצננים ופורסים דק מאוד.
2. ממרח העגבניות: מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים
למחית אחידה. שומרים בקירור.
3. להגשה: מחממים מעט את הטורטייה כדי שתהיה גמישה. מורחים את ממרח העגבניות, משטחים את יתר החומרים, מגלגלים את הטורטיה לגלילה ומגישים.
באדיבות השף מאיר אדוני לחברת "טבעוף".
הצעות מקוריות לסנדוויצ'ים נוספים, נשמח לקבל למייל signon.maariv@gmail.com והן יפורסמו כאן במהלך השבועות הקרובים.