סנדוויץ' אחד ביום: כריך רוסטביף
בגט טרי עם פרוסות סינטה צרובה על הפלאנצ'ה, בצל צלוי ופטריות. ארוחה משביעה בין שתי פרוסות
בגט טרי
100 גרם פרוסות סינטה מעושנת (4-5 פרוסות דקות)
1/2 בצל

כריך רוסטביף. יחצ
פטריות
חרדל דיז'ון גרגירים
מיונז הלמנס
ממרח פלפלים קלויים
מלפפון כבוש במלח
1 עגבנייה טרייה
עלי רוקט צעירים ורעננים
מלח גס
פלפל גרוס
ההכנה:
1. צורבים את פרוסות הסינטה למשך דקה וחצי עד שתיים על הפלנצ'ה בטמפרטורה של 180 מעלות עד קבלת גוון חום אדמדם (medium).
2. מתבלים את הסינטה קלות עם מלח גס ופלפל גרוס לפי תחושה בפיזור קל עם היד.
3. מטגנים על הפלנצ'ה בצל צלוי ביחד עם פטריות שמפניון חתוכות גס למשך 2 דקות.
4. מורידים מהפלנצ'ה את פרוסות הסינטה הבצל והפטריות ביחד לתוך כלי מתכת ומשאירים על הפלנצ'ה עד גמר מריחת הממרחים בתוך הבגט.
5. מכניסים בגט טרי למספר דקות לתנור על מנת לקבל מרקם "קריספי" ורך.
6. פותחים את הבגט בצד אחד בלבד ומורחים לפי הטעם מיונז, חרדל דיז'ון גרגירים וממרח פלפלים קלויים.
7. כעת מוסיפים את פרוסות הסינטה עם הבצל המטוגן והפטריות.
8. מוסיפים מלפפונים כבושים,עגבניות טריות ועליי רוקט רעננים.
9. מגלגלים את הבגט לתוך נייר הפרדה בהידוק וחוצים אותו לשניים.
המתכון באדיבות מקס גונצ'רוב שף רשת OLIVE.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg