סנדביץ' אחד ביום: כריך קורנביף
חג הגבינות סוף סוף מאחורינו, אז ציינו את המאורע עם מתכון לכריך קורנביף אמיתי, ממש כמו בניו יורק. תתפנקו

כריך קורנביף. יחצ
החומרים:
לחמניית פרנה ביתית
1 כפית שמן זית
1 שן שום טריה
1 כף רוטב חזרת (חזרת, מיונז,שום ולימון)
1 כף גדושה ריבת בצל
לפחות 150 גר' קורנביף חם
1 עלה חסה אייסברג (אמריקאית) קרוע בידיים
חצי בצל סגול טבעות חתוך דק
1 עגבניה טריה פרוסה דק
1 מלפפון חמוץ במלח (רצוי תוצרת בית)
ההכנה:
1. חוצים את הלחמניה ומורחים בשמן זית ושום.
2. מחממים קלות בטוסטר-אובן (או תנור).
3. מורחים את רוטב החזרת וריבת הבצל משני צידי הלחם.
4. מניחים את הירקות לפי הסדר: חסה, בצל ועגבנייה.
5. מניחים את הבשר, ומתבלים בפלפל שחור גרוס לפי הטעם.
6. סוגרים את הלחמנייה ומהדקים. אפשר להגיש עם הום פרייז או כרוב כבוש.
באדיבות "המקווה" סנדוויץ-בר, מקוה ישראל 3, טלפון: 03-6049967.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב