סנדביץ' אחד ביום: כריך קורנביף

חג הגבינות סוף סוף מאחורינו, אז ציינו את המאורע עם מתכון לכריך קורנביף אמיתי, ממש כמו בניו יורק. תתפנקו

nrg מעריב | 12/6/2011 10:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
כריך קורנביף.
כריך קורנביף. יחצ

החומרים:

לחמניית פרנה ביתית
1 כפית שמן זית
1 שן שום טריה
1 כף רוטב חזרת (חזרת, מיונז,שום ולימון)
1 כף גדושה ריבת בצל
לפחות 150 גר' קורנביף חם
1 עלה חסה אייסברג (אמריקאית) קרוע בידיים
חצי בצל סגול טבעות חתוך דק
1 עגבניה טריה פרוסה דק
1 מלפפון חמוץ במלח (רצוי תוצרת בית)

ההכנה:

1. חוצים את הלחמניה ומורחים בשמן זית ושום.
2. מחממים קלות בטוסטר-אובן (או תנור).
3. מורחים את רוטב החזרת וריבת הבצל משני צידי הלחם.
4. מניחים את הירקות לפי הסדר: חסה, בצל ועגבנייה.
5. מניחים את הבשר, ומתבלים בפלפל שחור גרוס לפי הטעם.
6. סוגרים את הלחמנייה ומהדקים. אפשר להגיש עם הום פרייז או כרוב כבוש.

באדיבות "המקווה" סנדוויץ-בר, מקוה ישראל 3, טלפון: 03-6049967.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

סנדוויץ' אחד ביום

צילום: ראובן קסטרו

הוא קל להכנה, זול, אפשר לקחת אותו לכל מקום, ואם משקיעים בו, הוא יכול להפוך לארוחה שלמה. קבלו את הסנדוויץ'

לכל הכתבות של סנדוויץ' אחד ביום

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים