אלכוהול בטעם חג: קוקטיילים לסוכות
עוד חג מתקרב ואיתו עוד ארוחת חג מעיקה והפעם בסוכה. הנה מספר דרכים נוספות לצרוך אלכוהול ליד קרובי המשפחה

החומרים:
60 מ"ל וודקה רימונים
30 מ"ל סאוור
קאווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב
לקישוט:
אוכמניות אדומות
ההכנה:
1. ממלאים 1/2 מכלי הקיבול של השייקר בקרח.
2. מוסיפים את כל המרכיבים (למעט השמפניה), משקשקים היטב, עד שלא שומעים את הקרח.
3. מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה כוס שמפניה קפואה או כוס קוקטייל
משלימים וסוגרים עם השמפניה. לקשט באוכמניות אדומות

החומרים:
כף גדושה של גרגרי רימון לתוך הכוס.
1 וודקה רימון
0.5 קרם דה קסיס
1 סאוור
1 מיץ רימון
לערבב הכל ביחד בשייקר ולמזוג לכוס מרטיני.

החומרים:
45 מ''ל וודקה רימונים
30 מ''ל שנאפס אפרסק
45 מ''ל סאוור
לנער בשייקר ולמזוג לתוך כוס אולד פאשן עם קרח מרוסק/רגיל
הקוקטיילים באדיבות וודקה ואן גוך
