קצת קפה, קצת גלידה, קצת אלכוהול
הנה כמה מתכונים פשוטים וזריזים לחובבי הקפה המחוזק בכל טוב. להוריד הכל עם גלידת סורבה טובה. איזה כיף

החומרים:
1 illy issimo קפה
200 מ"ל חלב שקדים
קוביות קרח
ההכנה:
1. מוזגים פחית קפה קפה קר ואת חלב השקדים בשייקר מלא בקוביות קרח.
2. מנערים היטב, מוזגים ומגישים בכוס טמבלר.

החומרים:
1 illy issimo
40 מ"ל סמבוקה
קוביות קרח
ההכנה:
מגישים פחית קפה קר לצד כוס סמבוקה עם שש או שבע קוביות קרח. גרסה מודרנית וצוננת של האספרסו האיטלקי המסורתי עם שוט סמבוקה.

החומרים (10 מנות):
800 מ"ל מיץ רימונים
200 גרם סוכר
170 מ"ל מים
25 מ"ל סירופ גלוקוז
5 גרם אבקת מייצב לסורבה
ההכנה:
1. ממיסים את הסוכר עם מים חמים.
2. לאחר מכן מצננים ומוסיפים את הסירופ גלוקוז.
3. מוסיפים את מיץ הרימונים + אבקת מייצב לסורבה.
4. מכניסים את כל התערובת למעבד מזון.
5. מקפיאים ולאחר מכן שוב מעבדים במעבד מזון על לקבלת מרקם של גלידה.
6. מוציאים את הגלידה מהמקפיא כרבע שעה לפני האכילה כדי שתהיה רכה ונימוחה בפה.
באדיבות גלידת "שקד"
