
מכתום לספגטי: בואו לאכול מאחורי הסורגים
כבלי ברזל, מסדרונות אפלוליים ותאי בידוד. המסעדה 789 מציעה לסועדים בעיר הסינית טיאנג'ין את חווית האכילה בתא כלא נעול
עוד כותרות ב-nrg:
אל תנשום בקול: כל הסיבות למריבות בני זוג
איפה תמצאי שמלה זולה לחג
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
הקומה הראשונה של '789' כוללת תאי כלא מסורתיים, מסורגים בסורגי ברזל. מי שיעז לעלות לקומה השנייה יאכל את הארוחה שלו בצינוק. המנות מגיעות אל הלקוחות דרך צוהר מזון, כפי שניתן לראות בבתי כלא רבים ברחבי העולם.
"הלקוחות אצלנו לא מדברים ישירות אל המלצר אלא בוחרים מהתפריט על iPad", אומר ג'ואו קיאנג, הבעלים של מסעדת 789, "אנחנו רוצים לבודד את הלקוחות מהעולם החיצון, כמו בכלא" הוא מוסיף.
דואן ג'ינגלינג, סטודנטית לעיצוב פנים
סונג קסי, סטודנטית באוניברסיטת בייג'ינג, אמרה שהיא באה ל -789 כדי לעבור חוויה ייחודית: " אני אוהבת מקומות שמעולם לא הייתי בהם, לאכול דברים שמעולם לא אכלתי ומעולם לא אכלתי בכלא. אני בכלל לא הייתי בכלא. באתי כדי להרגיש איך זה להיות אסיר".
למרות שמסעדת 789 פתוחה גם לארוחות צהריים, דווקא בערב המסעדה עמוסה בלקוחות. יש 160 מקומות במסעדה אבל כדאי מאוד להזמין מראש "תא כלא". התפריט הוא תפריט פיוז'ן, מערב מנות סיניות מסורתיות עם נגיעות מערביות, גם ספגטי אפשר למצוא שם.
ג'ואו אמר שהוא פתח את המסעדה כדי לתת ללקוחות מקום בו הם יכולים להשתחרר מלחצי היומיום. "החברה בה אנחנו חיים היא כמו תא בבית כלא, אבל כאן יש לנו אוכל טעים, תאורה חמה, מוסיקה, כך בזמן שאתה אוכל, אתה חופשי מכל הלחץ שבחוץ", הוא אמר.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg