זהירות! מתכון לעוגיות וניל ממכרות

מי גנב את העוגיות מהקופסה? את העוגיות האלה אף אחד לא גנב, הן לא הצליחו להגיע בכלל לקופסה. האופה טרף אותן ברגע שיצאו מהתנור

nrg סגנון | 23/10/2014 12:12 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
את עוגיות הוניל ההורסות האלה מהמומחים של chefsteps.com אפשר לאכול כמו שהן, או עם כדור גלידה ליד, כך או כך הן ממכרות. שלא תגידו שלא אמרנו.

עוד כותרות ב-nrg:
מתוק, מתפצח ומנחם: מתכון לפאי פקאן
מתכון לעוגה הכי אוורירית שאכלתם אי פעם
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
 














http://www.chefsteps.com/activities/vanilla-wafers

מצרכים:
110 גרם חמאה
כוס ועוד כף של סוכר
7 גרם גרגירי
וניל (משבעה מקלות)
חצי כפית מלח
חלבון מביצה אחת L
כוס ועוד 2 כפות  קמח
כפית  אבקת אפיה

אופן ההכנה:
1. חממו תנור ל-133 מעלות.
2. גרדו גרגרי וניל משבעה מקלות וניל.
3. ערבבו את הוניל עם הסוכר והמלח.
4. העבירו את התערובת לקערת מיקסר. הוסיפו חמאה רכה וערבלו במהירות בינונית עד שהתערובת הופכת קרמית. הוסיפו את החלבון וערבלו עד שהתערובת אחידה.
5. נפו קמח ואבקת אפיה לתוך קערה. ערבבו.
6. הוסיפו שליש מהקמח אל המיקסר בכל פעם. לפני השליש הבא ודאו שהבצק אחיד.
7. העבירו את התערובת לשקית זילוף עם פייה של 2.5 ס"מ.
8. הזליפו עיגולים מהתערובת על תבנית מכוסה במשטח סיליקון. השאירו רווחים בין עוגיה לעוגיה.
9. הכניסו לתנור ל-60 דקות. סובבו את המגש בכל 20 דקות.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''עוגות ועוגיות''

פייסבוק