האם הממתק פררו רושה עומד להיעלם מהעולם?
שנה קשה למגדלי אגוזי לוז בטורקיה מעמידה בסכנה את ייצור הממתק הותיק פררו רושה
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו

למישהו יש מתכון להכנה ביתית? פררו רושה
א. קניסל
אחד המרכיבים החשובים ביותר בממתק השוקולדי הוא אגוז הלוז שנמצא במרכזו. 70 אחוז מאגוזי הלוז מגיעים מטורקיה, אבל השנה, בעקבות מזג אוויר סוער, סופות קשות וקרה, הושמדו יבולים רבים של האגוז המדובר.
חברת פררו האיטלקית קונה רבע מיבול אגוזי הלוז של טורקיה מדי שנה בשביל המוצרים שלהם, ביניהם ממתק השוקולד המסורתי של חג המולד וגם ממרח נוטלה. מאחר ולא רק ענף הלוז במשבר אלא ענף הקקאו, אפשר להבין למה חוגגי חג המולד במתח. חברת פררו מסרה לעיתון הסאן שאפשר להפסיק לחשוש ולא צפויות בעיות בייצור השוקולד לקראת חג המולד. לא נמסר מהם דבר לגבי מחיר השוקולד.
אז סנטה קלאוס רגוע, אבל אנחנו התחלנו לדאוג: מה יהיה עם הנוטלה?
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg