אחרי הסופגניות: מתכון דל קלוריות ורב טעם

חנוכה עוד לא נגמר וכבר אפשר להרגיש את הסופגניות חונות על המתניים. קבלו מתכון לארוחה שלמה ולא משמינה בצלחת אחת

nrg סגנון | 22/12/2014 14:33 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
נשארו לנו עוד שני ערבים של הדלקת נרות חנוכה, שני ערבים ועוד אלפי קלוריות. כדי שתוכלו לאכול עוד סופגניה אחת או שתי לביבות סידרנו לכם מתכון של השף ניר צוק לפילה עוף על ראגו כרישה סלרי ופטריות. טעים טעים וממש לא משמין.

 

דודו
לאכול בלי נקיפות מצפון. פילה עוץ על ראגו כרישה, סלרי ופטריות דודו

מרכיבים (6 סועדים):
900 גרם פילה עוף טבעי של משק ארצי
2 יחידות כרישה
1 חבילת גבעולי סלרי אמריקאי
500 גרם פטריות שמפיניון
4 שיני שום
מיץ משני לימונים
חצי כף דבש
כפית פפריקה מעושנת
קורט זרעי כוסברה טחונים

למשרה:
כוס שמן זית משובח
3 ענפי טימין
כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה גדולה ומשרים את פילה העוף שעתיים.
2. פורסים את הכרישה לטבעות,את הסלרי חותכים דק וחוצים את הפטריות.
3. מקלפים את השום וקוצצים.
4. משמנים מחבת גדולה ומטגנים את הכרישה והסלרי עד לשקיפות.
5. מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הפילה עוף ומערבבים.
6. ממשיכים לבשל עד שהירקות מתבשלים באופן מלא.
7. במחבת נפרדת מטגנים את פילה העוף בשמן זית ומניחים מעל הראגו.

***
המתכון באדיבות ניר צוק עבור משק ארצי

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''עוף''

פייסבוק