ראשון יפני: מתכון לנודלס מוקפץ עם חזה עוף
בריא, לא משמין, מהיר וטעים. השף משה מזרחי ממסעדת "אושי אושי" נותן לכם מתכון לארוחה בניחוח יפני, והיא גם כשרה לפסח
נודלס מוקפץ עם חזה עוף

הכן מטבחך לפסח. נודלס מוקפץ
חנן דאימונד
מרכיבים:
חבילת אטריות ביצים
8 ראשי ברוקולי
1 בצל
רבע כרוב חתוך לרצועות רחבות
3-2 נתחי חזה עוף חתוך לרצועות
4 כפות סויה
2 כפות שום גרוס
פחית חלב קוקוס
1 כף ממרח קארי קוקוס
אופן ההכנה:
1. מבשלים את אטריות הביצים לפי ההוראות.
2. מחממים ווק, יוצקים כף שמן ולאחר שהוא מתחמם מעט, מוסיפים את השום ומקפיצים קלות.
3. מוסיפים את פרוסות הבצל והברוקולי וממשיכים להקפיץ.
4. מוסיפים את הסויה ובהמשך את רצועות העוף ומקפיצים מעט.
5. מוסיפים את חלב הקוקוס וכף של ממרח קארי ירוק (שימו לב, הקארי חריף. יש להוסיפו בהדרגה תוך כדי טעימה, עד לרמת החריפות הרצויה). ממשיכים להקפיץ.
6. מוסיפים את הנודלס המבושלים ומערבבים עד לאחידות.
7. מגישים חם. אפשר לקשט בפטרוזיליה.
***
המתכון התפרסם במגזין מוצש
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg