הגיע הזמן: כך תקלפו רימונים בקלות
הרימון הוא מלך הפירות, סגולותיו ידועות, טעמו נפלא, אבל למי יש סבלנות לפתוח אותו? הסרטון הבא ישכנע אתכם שאפשר לאכול רימון בקלות, בידיים נקיות ובלי לחטוף התמוטטות עצבים בשלב הקליפות
לכסות את המטבח בעיתונים, לחצות את הרימון, לדפוק עליו אל תוך קערה, לגלות שכל הגרגרים נשארו צמודים אל הקליפה, לקלל ולהתחיל להוציא גרגר גרגר. מלאכת קילוף הקימון היא מלאכה קשה, מעצבנת ובסופה הידיים תמיד שחורות. אחרי כל העמל הזה למי אכפת כבר מהטעם המופלא ומנוגדי החמצון שבפרי?הסרטון הויראלי הבא מציע שיטה חדשה ונטולת עצבים לפתיחת רימון, הסוד הוא שימוש במבנה הפנימי של הרימון, לכו איתו וכל השאר יקרה מאליו.
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
השלב הראשון הוא ביצוע חיתוך עגול מתחת לכתר של הרימון, את הכיפה הזו מורידים ואז נחשף המבנה הפנימי של הרימון. חיתוכים לאורך הקליפה הלבנה הפנימית יבצעו את הרימון לפרוסות והגרגרים ממש יתחננו לקפוץ ממנו בעצמם. בתיאבון.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg