פיצות ים תיכוניות כמו שלא הכרתם

מלון דן אכדיה משיק תפריט פיצות ייחודי, חיים כהן מארח את השף אהרוני וסתיו איטלקי ברשת טיב טעם. חדשות האוכל

ישראל היום
מאיה דרין | 14/11/2017 18:53
תגיות: סגנון, אוכל,ישראל אהרוני,חיים כהן,מלון דן אכדיה
מסעדת יפו תל אביב חוגגת 6 עם שף אורח - ישראל אהרוני

מי שרגיל לצפות בשניים האלה מככבים על מסך הטלוויזיה לא יכול שלא להתאהב. שני השפים הגדולים הללו מעוררי השראה ומקדמים יצירה קולינארית. ולמשך שני ערבים יבשלו השניים במסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן. כל זאת לכבוד יום ההולדת השישי של המסעדה.
 

צילום: אמיר מאירי
ישראל אהרוני צילום: אמיר מאירי

התפריט המיוחד שיוגש ישלב מנות מיתולגיות המייצגות את המסע הקולינרי של חיים כהן לאורך השנים. מנות דגל שיוגשו בגודל מדיום למרכז השולחן, כך שניתן יהיה לטעום מגוון מנות רחב. אל המנות של כהן יצטרפו מנות שאהרוני יבשל לכבוד החגיגות.

אהרוני יתארח במסעדה בתאריכים 13-14/11 ואחריהם החגיגה תמשך ל-2 ערבים נוספים 15-16/11 - עם DJ אורח והפתעות יומולדת לאורחים.

בין המנות שיוגשו: צלחת חלומית של פטריות אחרות, יין וחמאה לבנה, מרווה ופרמז'ן. טורטליני גבינות, תרד ופרמז'ן ברוטב חמאת עגבניות. ריזוטו שפונדרה של טלה שנצלתה שעות בחום נמוך לילה שלם. חזה ברווז עם רושטי תפוחי אדמה וכרובית ברוטב יין ריוחה, ווניל ופלפל שחור מדגסקר. צוואר טלה 7 שעות עם פסטה פיצ'י, חצילים ועגבניות. פילה בר ים צלוי, שפצלה, חמאת לימון ושום. צלע טלה, טורטליני צוואר טלה, שקדי טלה ופריקי בציר טלה.

בין מנות של ישראל אהרוני: דושפרה עם דובדבנים מיובשים, גיוזה פרגיות.
13-16/11/17, ימים ב' - ה' בין השעות: 17:00 – 23:30.
מסעדת יפו-תל אביב | יגאל אלון 98, ת״א | טל. 03-6249249.

תפריט פיצה חדש בדן אכדיה בהרצליה

מסעדת הלובי של מלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה משיקה תפריט פיצות חדש אותו יצר שף המלון, גולן ישראלי. הפיצות מוגשות מול הנוף הקסום אל הים התיכון ובאווירה רגועה ושלווה האופיינית כל כך למלון הותיק.

 
בתפריט הפיצה החדש שלל פיצות מגוונות עם חומרי גלם ים תיכוניים איכותיים כמו:  פיצה ביאנקה זוקיני – רוטב שמנת, פרוסות זוקיני ומוצרלה. פיצה ביאנקה אגסים ורוקפור – אגסים מבושלים ביין לבן, קרעי גבינת רוקפור, מוצרלה ועלים ירוקים. פיצה ביאנקה סלמון – סלמון מעושן, קרם פרש וטבעות בצל סגול.

פיצה ביאנקה 4 גבינות – קממבר, בושה, ריקוטה, מוצרלה עם עלים ירוקים. פיצה עגבניות צ'ילי ואננס – רוטב עגבניות, טבעות צ'ילי טרי, אננס ועלי נענע. פיצה יוונית – רוטב עגבניות, חצילים, בצל, גבינה בולגרית, אנשובי ואורגנו. פיצה פטריות ערמונים – רוטב עגבניות, פטריות שמפיניון, יער, פורטבלו, ערמונים ופרמזן. 

לקראת השקת תפריט הפיצות החדש במסעדת הלובי במלון דן אכדיה מוצע "פיצה דיל" הכולל: פיצה מהתפריט + כוס יין / בירה מהחבית ב-88 שקל בלבד.

תפריט חדש במדיטה הירושלמית

מסעדת מדיטה של השף מוטי אוחנה ומשה כהן, שבבעלותם גם מסעדת השף "החצר", חוגגת שנה שלישית לפתיחתה במתחם בית הנציב בירושלים. המסעדה הכשרה והמוערכת משיקה תפריט חדש המתכתב עם חזון "מטבח תיכון חדש" של המסעדה ובו מנות מהמטבח המזרח תיכון המקומי, עם השפעות ממטבחי העולם ושיטות בישול מודרניות.

 
בין המנות בתפריט החדש עליו אמון שף מוטי אוחנה:
ראשונות: פוקאצ'ה מהטאבון ומטבלים (38 שקל), סלט עגבניות עם פלפל חריף, בצל סגול, וכוסברה (48 שקל), סלט חסות, עגבניות, בצל סגול, ארטישוק אלה רומנה, טחינה גולמית ושומשום (52 שקל), סטייק חציל, טחינה, ירקות שרופים, קרם לימון וסילאן (54 שקל), פטה כבד עוף וכבד אווז עם ריבת עגבניות שרי (58 ועוד.

עיקריות: פסטה רדיאטורי שחורה וירקות גינה (78 שקל) טורטליני סיסקה עם אספרגוס וכמהין (89 שקל)  דג שלם בים של ירקות ויין לבן ( 112 שקל), פילה דניס עם טחינה גולמית ואגוזי מקדמיה על סלט קינואה ( 112  שקל)  פילה זלמון על ריזוטו ירוקים (107 שקל), כבד עוף על פירה ברוטב יין (78 שקל), פרגית במרינדה, תפוחי אדמה וצ'ימיצ'ורי (88 שקל), קבב עם טחינת חצילים, עגבנייה ובצל מהתנור ( 85 שקל) ועוד.
לרגל התפריט החדש, המסעדה פתוחה גם במוצאי שבת.

"מדיטה" - בית הנציב, דרך חברון 101 א' ירושלים.

סתיו איטלקי ברשת טיב טעם

רשת המזון טיב טעם יוצאת במהלך חודש נובמבר בפעילות שכולה שיר הלל למטבח האיטלקי תחת הכותרת: "WE LOVE ITALY", אשר תתמקד בשלל מוצרי פרימיום איטלקיים המיובאים ארצה על ידי ישרקו שיווק מותגי מזון בינ"ל.

 
לדוגמא: שמן זרעי ענבים של המותג Coricelli
שמן זרעי ענבים הנו שמן איטלקי מבית  Pietro Coricelli, יצרן מותג שמני הזית Cirio.
500 מ"ל המחיר: 18.90 שקל, ולחברי מועדון: 16.90 שקל.

פסטה פפרדלה GAROFALO כשר
פסטה פרפדלה שטוחה ברוחב 20 מ"מ (בין טליאטלה ללזניה), במקור מטוסקנה אך פופולרית כיום בכל איטליה. 500 גרם המחיר: 11.90 שקל או קנה 2 קבל 1 מתנה. 

פסטה GAROFALO גארופלו הינו אחד מיצרני הפסטה המובילים באיטליה. המפעל מתמחה בייצור של פסטת פרימיום מחיטת דורום סמולינה. המגוון כולל 80 צורות וחיתוכים שונים כגון: פנה, פוזילי, לינגוויני, ספגטי, חונקי כמרים ועוד. בטיב טעם ניתן למצוא 24 צורות שונות, כל המוצרים כשרים. פסטה גארופלו נחשבת לאחת מ-2 פסטות הפרימיום המובילות באיטליה. 

מחית עגבניות חלקה של המותג Rodolfi
רסק עגבניות סמיך טבעי, ללא שום תוספים. עשיר וקטיפתי עשוי מ-100 אחוז עגבניות איטלקיות המוצרים  נהדרים כבסיס  לפיצה, לרטבים ולתבשילים שונים ולסלטים קרים כאחד. המחיר: 9.9 שקל ולחברי מועדון: 7.9 שקל.

גבינה קשה גראנה פדנו COLLA
מגיעה ישירות מעמק פדנה. בעלת קרום עבה וקשה, אדמדם-צהבהב. המתאימה לאין ספור מאכלים. 200 גרם המחיר: 12.59 שקל ל-100 גרם ו-10.59 שקל ל-100 גרם במבצע.

רוקה דלה מאצ'יה קיאנטי קלאסיקו
יין יבש העשוי 90 אחוז מענבי סנג'ובזה, ו-10 אחוז מרלו וקברנה סוביניון. היין מרשים וצבעו רובי יפה בארומת פירות יער ועץ קלות. היין מתאים לארוחת פסטה ובשר. המחיר: 69.90 שקל.

טיב טעם תעניק לצרכן חוויה המשלבת השקת מוצרים חדשים, מבצעים אטרקטיביים, הנחות והטבות על מוצרי המזון תוצרת איטליה, הגרלת חופשות זוגיות לאיטליה, טעימות של מאכלים ויינות איטלקיים בסניפים, תציע מתכונים של מנות נבחרות ועוד.

בנוסף, תקיים הגרלה של 10 חופשות זוגיות לאיטליה הכולל טיסות ומלון לשלושה ימים. ההגרלה לחברי מועדון המונה כיום 200 אלף בתי אב בישראל. ומצטרפים חדשים בקניה מעל 99 שקל מכלל מוצרי הרשת.

להשיג בסניפי רשת טיב טעם ובמעדניות ומסעדות מובחרות.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים

פייסבוק