 |
בעלים: מיטל פישר וניר לנדאו,
תל אביב.
מותג: מקרר עצום ודנדש, עם שם ארי מסמא אוזניים. "בעל הדירה קנה אותו, ואנחנו די מעריצים אותו על זה".
על המקרר: מגנט אחד בודד. מיטל: "רק קיבלנו אותו אז עדיין אין לו תחושה של בית".
תמיד יש: הרבה חומוס, אלכוהול. ניר: "זה משהו שאני יכול לאכול בכל שעה, זה בכלל לא קשור לרעב".
קניות: ויכוח קשה בעניין, בסוף מוחלט שביחד.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
מיטל וניר. צילום: גבי בר חיים
|
|
 |
 |
 |
 |
|
תרומתו של הפלשתינאי
|
 |
|
 |
 |
 |
|
קניה ממוצעת: 300 ש"ח בשבועיים, לא כולל אלכוהול, ואוכל שנלקח מההורים.
מאיפה יודעים לבשל: שניהם מכחישים שלמדו לבשל מההורים. מיטל: "אפשר להגיד שהכל התחיל מתוך חוסר ברירה. גרנו בלאס וגאס ועבדנו, והיינו חייבים לבשל או לפוצץ כסף בחוץ. בחרנו לבשל".
מי מבשל: בעיקר מיטל. בתפריט: הרבה פסטות - עם חצילים, שרימפס, אלי אוליו, בולונז וגם שניצלים וצלי ("עשיתי פעם אחת, היה בסדר"). ניר למד לבשל בהודו מבחור פלשתינאי שטייל איתו. "רק לראות אותו מבשל וחושב מה לעשות נתן לי השראה".
|
 |
 |
 |
 |
|
 |  | פנים המקרר של מיטל וניר. צילום: גבי בר חיים | |
|