 |
בעלים: גילי קרז'בסקי (24), סטודנטית לאמנות באוניברסיטת
תל אביב, אוחזת בדירה שכורה בתל אביב.
מותג: עלום משהו, הנקרא מנג'טי: "של בעלי הדירה".
על המקרר: תמונות, מגנטים ומתכון לקוקטייל מרטיני.
תמיד יש: פירות, חלב וחלב קוקוס.
קניות: מתי שצריך. עושה השלמות בעיקר במכולת השכונתית ובכרמל.
קניה ממוצעת בשבוע: 100 שקל בלבד, "לא בגלל שאני לא אוכלת, אלא בגלל שאני אוכלת הרבה בחוץ".
הבחוץ: תלוי בתאריך של חיוב כרטיס האשראי - לפני העשירי בחודש ב"בית התאילנדי" ובחומוסיות מזדמנות, אחרי העשירי ב"מטבחון".
אג'נדה: "אוכל חשוב לי מאוד. זו התזונה שלי, תרתי משמע, ונראה לי שמזה משתמע כמה חשוב לי שהוא יהיה טעים ומושקע. אני גם מאוד אוהבת את החיבור של אוכל וחברים, לכן לבשל לחברים זה משהו שאנחנו משתדלים לעשות".
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
גילי קרז'בסקי. "אוכל חשוב לי מאוד"
|
|
 |
 |
 |
 |
|
יותר כיף לאכול ביחד
|
 |
|
 |
 |
 |
|
האנחנו: החבר, גדי ספרוקט, שאוחז לדברי גילי בכישרון בישול אורגינל: "אני יודעת להעריך אוכל טוב, אבל לפני גדי עשיתי בעיקר חביתות ושקשוקות. אפשר להגיד שממנו קיבלנו את החשק לבשל, וממנו למדתי המון על אוכל".
גדי מבשל: סטייק עם תפוחי עץ, עוף בקארי ירוק, חלב קוקוס ובזיליקום, פאייה פירות ים.
גילי מבשלת: לפחות פעמיים שלוש בשבוע. בתפריט: טפיוקה (סוג של אובססיה, הכוללת מתכון המונצח על קיר המטבח) והרבה סלטים. דוגמה: סלט הבית - עלי בייבי, גבינת גאודה ופרושוטו. כרגע ממתין במקרר סיר עם תבשיל אורז ותרד. אוכלים ביחד: "זה תמיד יותר כיף, אז משתדלים, אבל לכל אחד יש את הזמנים והעבודה שלו".
|
 |
 |
 |
 |
|
 |  | המקרר. קלוז אפ על חציל בניילון נצמד | |
|