יום כתום: מתכון לטארט בטטה ופרמזן
מתכון קליל לטארט בטטה ופרמזן שכדאי להגיש בליווי סלט ירקות. בתאבון

טארט בטטה יחצ
המרכיבים למילוי:
1/2 קילו בטטה
100cc שמנת מתוקה
מלח, פלפל
כפית סוכר
טימין
מעט אגוז מוסקט
המרכיבים לבצק פריך לטארט:
400 גר' קמח
200 גר' חמאה
125cc שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
ההכנה:
1. מעבדים את כל חומרי הבצק יחד, כשאת השמנת מוסיפים בהדרגה. לסיום עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים.
2. הכנת המסה: מבשלים את הבטטות עד לריכוך. טוחנים במעבד מזון ומוסיפים שמנת, מלח פלפל, טימין
3. מומלץ להגיש לילדים בלווי סלט ירקות.
המתכון מתוך אתר "לגדול",באדיבות הבאגסי ביסטרו בר.