יום כתום: מתכון לטארט בטטה ופרמזן

מתכון קליל לטארט בטטה ופרמזן שכדאי להגיש בליווי סלט ירקות. בתאבון

nrg מעריב | 7/11/2011 9:41 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
טארט בטטה
טארט בטטה יחצ

המרכיבים למילוי:

1/2 קילו בטטה
100cc שמנת מתוקה
מלח, פלפל
כפית סוכר
טימין
מעט אגוז מוסקט

המרכיבים לבצק פריך לטארט:

400 גר' קמח
200 גר' חמאה
125cc שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר

ההכנה:

1. מעבדים את כל חומרי הבצק יחד, כשאת השמנת מוסיפים בהדרגה. לסיום עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים.

2. הכנת המסה: מבשלים את הבטטות עד לריכוך. טוחנים במעבד מזון ומוסיפים שמנת, מלח פלפל, טימין
ואגוז מוסקט עד ליצירת מסה אחידה. משטחים את הבצק בכלי חסין חום, יוצקים את התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש בטמפ' של 180 מעלות עד להזהבה כ-45 דקות. מפזרים פרמזן.

3. מומלץ להגיש לילדים בלווי סלט ירקות.

המתכון מתוך אתר "לגדול",באדיבות הבאגסי ביסטרו בר.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

פייסבוק

טבורית

לקבלת מידע אודות שימור דם טבורי, מלאו פרטיכם
ונציג מקצועי של טבורית יחזור אליכם




/ /
שלח

פרטיך נשלחו בהצלחה
בזמן הקרוב נציג טבורית
יצור עימך קשר

מדורים