בחזרה ללעטקס: לביבות קישואים
אין כמו לעטקס קישואים, לביבות עתיקות מלאות בטעם נפלא והרבה געגוע. תכירו אותן לילדים שלכם
4 קישואים בגודל בינוני
ביצה אחת
כף קמח
1/2 כפית מרק עוף
מלח, פלפל - לפי הטעם
שמן
ההכנה:
1. קולפים ושוטפים את הקישואים ומגרדים בפומפייה.
2. מוסיפים לקישואים את הביצה, קמח, מרק העוף, מלח, ופלפל. מערבבים יחד
ויוצרים קציצות עם הידיים.
3. לפני שמטגנים את הלביבות סוחטים אותם מהנוזלים. מטגנים בשמן עמוק שחומם מעט מראש.
המתכון באדיבות מסעדת סנדר לאתר לגדול.

לביבות קישואים.
יחצ