בחזרה ללעטקס: לביבות קישואים

אין כמו לעטקס קישואים, לביבות עתיקות מלאות בטעם נפלא והרבה געגוע. תכירו אותן לילדים שלכם

nrg מעריב | 15/11/2011 9:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים לארבעה סועדים:

4 קישואים בגודל בינוני
ביצה אחת
כף קמח
1/2 כפית מרק עוף
מלח, פלפל - לפי הטעם
שמן

ההכנה:

1. קולפים ושוטפים את הקישואים ומגרדים בפומפייה.

2. מוסיפים לקישואים את הביצה, קמח, מרק העוף, מלח, ופלפל. מערבבים יחד
ויוצרים קציצות עם הידיים.

3. לפני שמטגנים את הלביבות סוחטים אותם מהנוזלים. מטגנים בשמן עמוק שחומם מעט מראש.

המתכון באדיבות מסעדת סנדר לאתר לגדול.
יחצ
לביבות קישואים. יחצ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

עוד ב''מתכונים''

פייסבוק

טבורית

לקבלת מידע אודות שימור דם טבורי, מלאו פרטיכם
ונציג מקצועי של טבורית יחזור אליכם




/ /
שלח

פרטיך נשלחו בהצלחה
בזמן הקרוב נציג טבורית
יצור עימך קשר

מדורים