בננה בג'ננה: מתכון לעוגת בננות

את ארוחת סוף השבוע הזה שווה לסיים בעוגת בננות עם סירופ מייפל ופקאנים. מתוק כמעט כמו הילדים שלכם

nrg מעריב | 18/11/2011 6:59 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המרכיבים:
עוגת בננה
עוגת בננה נאור רהב

120 גרם חמאה מומסת
 3/4 כוס סוכר חום "דמררה"
 2 ביצים מספר 2
1 ו-1/2 כוסות קמח מנופה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
כף סירופ מייפל
חצי כוס אגוזי פקאן
4 בננות בשלות קלופות ומרוסקות למחית

ההכנה:

1. במערבל שמים את הסוכר החמאה ומתחילים להקציף, מוסיפים את הביצים, וממשיכים להקציף תוך הוספת שאר החומרים היבשים.
2. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים את המסה המוכנה.
3. אופים
בתנור שחומם מראש לחום בינוני של כ170 מעלות, למשך 30 דקות. לבדיקת מוכנות העוגה - יש לנעוץ קיסם במרכז. במידה והקיסם יוצא נקי (ולא רטוב ודביק), יש לצנן את העוגה.

באדיבות אבישי בדור - שף תפעולי של רשת קפנטו.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

עוד ב''מתכונים''

פייסבוק

טבורית

לקבלת מידע אודות שימור דם טבורי, מלאו פרטיכם
ונציג מקצועי של טבורית יחזור אליכם




/ /
שלח

פרטיך נשלחו בהצלחה
בזמן הקרוב נציג טבורית
יצור עימך קשר

מדורים