תפוחים אפויים

חיליק גורפינקל | 6/8/2008 9:04 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
תפוחים
תפוחים cc-by: What Rhymes With Nickol, flickr
כמות: 4 מנות, זמן הכנה: שלושת רבעי שעה

החומרים:
4 תפוחים (עדיף ירוקים חמוצים מזן גרני סמיט)
 4 קוביות חמאה קטנות ‭10)‬ גרם כל אחת)

למלית:
4 כפות שיבולת שועל (גסה, לא אבקה)
 4 כפות פצפוצי אורז
4 תמרים מגולענים וקצוצים
1 כף צימוקים
 1 כף דבש
1 כף קינמון

ההכנה:   
1. מחמממים תנור אפייה או טוסטר אובן ל-180)‬ מעלות.
2. מרוקנים את ליבת התפוחים בעזרת תפוחן ) אבל לא עד הסוף, בכדי שהמלית לא תתפזר.
3. בעזרת סכין קטנה חורצים את התפוחים לרוחב במרכזם, רק עד עובי הקליפה בכדי למנוע את התבקעותה במהלך האפייה.
4. מערבבים את כל חומרי המלית ודוחסים
לתוך התפוחים.
5. מניחים את התפוחים בתבנית חסינת חום בגודל מתאים ומניחים על כל תפוח קוביית חמאה (איילת מתנגדת בתוקף, אבל אני לא מסוגל אחרת‭.(‬
6. יוצקים לתוך התבנית חצי כוס מים, מכסים בנייר כסף ואופים במשך חצי שעה.
7. בעשר הדקות האחרונות מסירים את נייר הכסף.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים